Venturini – Smagekasse

Store vine fra den lille producent Venturini i Valpolicella.

764,00 DKKFør 1.244,00 DKK

Beskrivelse

I Venturini - Smagekasse kommer du godt rundt i Venturinis sortiment. Venturini er en lille familiejet vingård i Valpolicella med en produktion på lige omkring 100.000 flasker om året.

Vores lager af Venturinis vine varierer meget målt på et år, da nogle af dem knap når at ramme hylderne, før de er væk igen. Venturini er kendt for deres høje kvalitet og er også medlem af "Amaronefamilierne". Amaronefamilierne er en familieejet forening, som oprindeligt blev stiftet for at beskytte Amarone-navnet og den kvalitet og karakteristik, der kendetegner en god Amarone. Gennem strenge kvalitets- og produktionskrav skaber de i dag Amaroner som de oprindeligt bør fremstilles, lagres og nydes. Den strenghed og omhyggelige selektion af druer kan naturligvis smages i alle deres meget flotte vine. Vi har i årenes løb importeret vin fra flere af foreningens medlemmer - og fra Venturini i 7 år.

Alle vinene i smagekassen koster hver især kun den lave kampagnepris.

I Venturini - Smagekasse får du:

1 flaske Venturini - Massimino 2015

Massimino er lavet som Amarone, men druerne tørrer kun 60 dage fremfor ca. 120. Det giver stadig den bløde og varme frugt fra tørringen, men med lidt mindre alkohol og mindre "likør".

2 flasker Venturini - Valpolicella Classico Superiore DOC "Campo Masua" 2016

Vinen er mellemkraftig og kombinerer på nydeligste vis en tydelig, frisk og moden frugt med god rygrad og frugtsyre, der klæder de fleste kødretter godt. Fadpræget er der, men overdøver aldrig den fine frugt og det elegante helhedsindtryk. Den har vores varmeste anbefalinger til f.eks. selskaber, hvor vinen skal passe til mange retter og ganer samt holde høj kvalitet.

1 flaske Venturini - Amarone della Valpolicella Classico DOC 2015

Moderne Amarone med stor kraft og MASSER af frugt. Venturinis Amarone passer godt til en række kraftige retter, f.eks. vildt og steg, men er mindst lige så god for sig selv som meditationsvin.

2 flasker Venturini - Ripasso "Semonte Alto" 2015

Semonte Alto er en vinmark, der hvert år leverer vine med fyldig krop og en intens og meget distinkt duft efterfulgt af en rig, koncentreret smag.

Se alle vine fra Venturini her.

Info om vinen

Region

Producent

Du kunne også være interesseret i...