Venturini – Ripasso “Semonte Alto” 2015

Enkeltmarks-ripasso fra topproducent

  • Gastromad
  • Smag på vin
  • Vinavisen
  • GODT KØBEkstrabladet
  • Ekstrabladet
  • AnbefaletVinexpressen
  • 115,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 199,00 DKK fl.

Beskrivelse

Venturini - Ripasso "Semonte Alto" 2015 er spækket med solmoden kraft fra de bedste Corvina-druer, de gamle marker i Valpolicella Classico kan levere. Og som altid, når vinen kommer fra Venturini, er det ikke den slappe moderne stil - ofte omtalt som "iltet blommegrød". Næh, det er store "rigtige" vine, der kan gemmes i mange år.

Konge-Ripasso fra Venturini. Semonte Alto til Danmarks laveste pris.

Der laves ikke ret mange Venturini - Ripasso "Semonte Alto" i denne årgang, så vi har ikke kunnet skaffe store mængder. Skal du prøve én Ripasso i år, så lad det være Semonte Alto 2015! Semonte Alto er en vinmark, der hvert år leverer vine med fyldig krop og en intens og meget distinkt duft, efterfulgt af en rig, koncentreret smag.

Server Venturini - Ripasso "Semonte Alto" 2015 ved 18 grader. Den vil have gavn af iltning en times tid, før du skal servere den.

Læs her, hvad Vinexpressen skrev om vinen: "Lidt mere af det hele end i den almindelige Valpolicella: Kirsebær og en lille tone af blå blommesten. Ren, indtagende og slank i smagen, der afsluttes af en lille stenfrugtsbitterhed. Anbefalet."

Gastromad følger op med følgende anmeldelse: "Næsen rammes af en kraftig duft af modne blommer og en let note af eg. Vinen har en lækker saftig smag af blommer, lidt vanilje og masser af Italiensk sol. Eftersmagen er dejlig blød og halvlang. Vinen kan gemmes i en del år, og vil passe godt til klassisk Italienske simreretter, vildt, kalv og and."

Se alle vinene fra Venturini her.

Info om vinen

Årgang

Druer

, ,

Alkohol

Producent

Region