Venturini – Massimino 2015

En hyldest i KLASSEÅRGANG til Massimino, bedstefaren, der oprindeligt startede Venturini.

  • (2013)Gastromad
  • Høj genkøbsfaktor(2013)Vinexpressen
  • 149,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 199,00 DKK fl.

Beskrivelse

Venturini - Massimino 2015 er lavet som Amarone, men druerne tørrer kun 60 dage fremfor ca. 120. Det giver stadig den bløde og varme frugt fra tørringen, men med lidt mindre alkohol og mindre "likør".

Selvom Venturini-familiens bedstefar, Massimino, nød at arbejde med og forfine den proces, der giver Venturinis store Amaroner, foretrak han faktisk selv vinen lidt mindre voldsom.

Massimino 2015 er således nemmere at matche med kødretter. Prøv den f.eks. til en culottesteg med små sukkerløg og tyttebær.

Server den ved 18°C og gerne til vildt, stegt kød, stuvninger og modne oste.

Anmelderne siger...

Læs her, hvad Vinexpressen mente om vinen (2013): "Vidunderlig og moden duft af solmodne, kirsebær, rosin, halm og en lille styret oxidativ tone. Utrolig tæt og koncentreret i munden med masser af urkraft og intensitet. En vin, der er så tæt og koncentreret, at man nærmest ikke fornemmer de 15% alkohol. Fremragende køb."

Gastromad fik følgende ud af sin smagning (2013): "Bouquet af let sødlig marcipan, kirsebær. Munden fyldes af en kraftig blød og varm sødmefuld vin med lette noter af kirsebær. Vinen har en dejlig halvlang eftersmag."

Info om vinen

Alkohol

Producent

Region

Druer

, ,

Årgang

Drikkes bedst