Snake Trail Wine Co. – Pussyfoot 2016

Kun de absolut allerbedste druer, høstet meget let på tå!

  • 95 pointBarego'mad
  • Ekstrabladet
129,00 DKKFør 249,00 DKK

Beskrivelse

Snake Trail Wine Co. - Pussyfoot 2016 har alt den fylde, frugt og power man som vinnyder kun kan drømme om at finde til den pris.

I South Australia har vinmageren bogstaveligt talt sneget sig rundt og udvalgt kun de absolut allerbedste druer til Pussyfoot. Druerne gror på vinstokke så ældgamle, at ingen rigtig kender alderen på dem. De flade sten på vinmarken ligger i lag og er gode for vinproduktionen. De er nemlig med til at holde på både vand og varme. Hvad værre er, så er de også det ideelle gemmested for slanger! Når vinmageren skal tilse sine vinstokke, foregår det derfor på alleryderste tåspids. Således har vinen fået sit navn, Pussyfoot. Det kan bedst oversættes til noget i retning af at gå på listefod, så let som en lille killing.

Resultatet af hans anstrengelser er en meget fyldig vin med sødme, masser af frugt og en fint afstemt syre til at balancere det hele.

Pussyfoot er det fuldendte blend

Blendet består af Cabernet Sauvignon, Shiraz og Sangiovese. Shiraz giver rygrad og power til vinen. Cabernet Sauvignon tilføjer dybde, varme og krop. Sangiovese sørger for afstemte tanniner og syre, der gør vinen drikkeklar og meget lækker nu. Du kan dog sagtens gemme den nogle år. Med årene vil du så opleve en vin, der gradvist bliver mere og mere fuldendt. Køb en kasse og nyd udviklingen eller forkæl ganen med vinen præcis som den står lige nu.

I et klima så varmt som i det sydligste Australien kan det være svært at balancere vinen. Men her er der bare ingen steder, hvor den lander mellem to stole. Både alkohol og varme, der ellers kan spolere en vin i det klima og gøre den henholdsvis for sprittet eller for blommeflad, er suverænt flot holdt i skak. Vi tager hatten af for arbejdet i både vinmark og vinkælder med Snake Trail Wine Co. - Pussyfoot 2016.

Anmelderne siger...

Barego'mad gav 95 point og 6/6 stjerner: "Næsen er uhyre frugtig og intens med mørke kirsebær, blommelikør, brombær samt diskrete noter af nelliker, kakao og vanilje. Munden er frugtdrevent og meget fyldig, og den modne frugtsyre og silkebløde tanniner lykkedes til perfektion med at tæmme det sødmefulde trekløver, hvis sammensætning er formidabelt godt orkestreret. Man sidder tilbage med en ekstrem helstøbt og poleret vinoplevelse i munden, som bare bliver ved med at afsløre nye lag og varme letkrydrede nuancer. Det kan godt være, at “Pussyfoot” betyder let-på-tå, men jeg har lyst til at hoppe op på bordet og danse “Riverdance”. Sikke en vin!"

Ekstrabladet: "Pæn intensitet og meget krydret med sorte bær i smagen. Anelse tørt tanninbid men en pæn afslutning."

Du kunne også være interesseret i...