Snake Trail Wine Co. – Desert Dried Shiraz 2017

Årets vildeste australske vinkup med 16% alkohol!

  • Smag på vin
  • Vinavisen
  • Gastromad
  • 88,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 149,00 DKK fl.

Beskrivelse

Snake Trail Wine Co. - Desert Dried Shiraz 2017 er årets vin-nyhed: Vild Australsk "Amarone" med 16% alkohol!

Under den bagende varme sol i South Australia gror druerne til Desert Dried. Druerne gror på vinstokke, der sandsynligvis er langt ældre end 100 år, men ingen ved det helt nøjagtigt. I sig selv har Shiraz-druen en koncentreret og meget fyldig smag. For at lige at skubbe niveauet endnu et nøk opad, har druerne til Desert Dried Shiraz 2017 fået lov at tørre direkte på de ældgamle vinstokke før høst for at opnå så meget koncentration, sødme og velsmag som overhovedet muligt.

Det virker måske som at gå over åen efter vand, når man uden videre ellers ville kunne sende et færdigt og umanerligt lækkert produkt på markedet. MEN ikke desto mindre er det dét, man har gjort. Til prisen er eksperimentet ualmindeligt vellykket og intet mindre end et fænomenalt vinkup!

Du kan roligt servere Desert Dried Shiraz 2017 for alle dine gæster, uanset smagsløg. Det er en ægte pleaser, der vil behage alle ganer og sætte stemningen i vejret. Den er lækker, godt fyldig og sødmefyld med en skøn krydret undertone.

Hvis du tænker, at en vin fra høståret 2017 er temmelig ung, så har du delvist ret. I Europa ville en vin høstet i 2017 lige nu være et sted mellem 14 og 16 måneder gammel. I Australien høstes der på den tid af året, der svarer til vores tidlige forår, hvorfor vinen reelt er næsten 2 år gammel nu.

Vi anbefaler at ilte den en lille halv time, før du serverer den. Så bliver den et meget behageligere bekendtskab. Desert Dried Shiraz 2017 er dejlig uden mad, og helt vidunderlig til simreretter.

 

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Druer

Drikkes bedst

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...