Rebel Ridge – Smagekasse

12 flasker californiske vine i rebelsk stil

860,00 DKKFør 1.628,00 DKK

Beskrivelse

Rebel Ridge - Smagekasse tager dig med på rundtur i den californiske vinproducent Rebel Ridges sortiment. Smagekasser er et fantastisk koncept til dig, der gerne vil enten udvide smagshorisonten eller bare smage en masse nyt og forskelligt - uden at skulle købe en kasse af hver for at få det til en fornuftig pris.

I denne smagekasse får du 4 af hver af de populære, rebelske californiske vine.

Skulle du selv blande dem alle sammen til enkelt-styks-prisen, ville det koste dig 1628,-. Vi har sat dem til vores kampagnepris og du får dem alle sammen for kun 860,-.

Rebel Ridge - Smagekasse indeholder 4 flaske af hver:

Rebel Ridge - Noir 18
Den voldsomme sol og varme kræver ekstra opmærksomhed på druen, streng drueselektion og nattehøst. Men resultatet af anstrengelserne er af en anden verden. Vi er med andre ord milevidt fra de nogle gange mere tyndbenede Pinot-Noir-vine, som ofte dyrkes i Europa. Rebel Ridge har nemlig med de mange Californiske solskinstimer skabt det præcis modsatte: En blød og rund vin HELT uden kanter, der vælter sig i modne frugtaromaer. Søde jordbær, tørrede blåbær og et fint lille vaniljepræg fra de 10 måneders fadlagring.

Rebel Ridge - Zin18 Black Edition 2018
En ekstremt frugtrig fuldmoden Zinfandel, som kun de dygtigste vinmagere i Californien kan drive det frem. Den er på ingen måde kompliceret, men det den skal gøre, det gør den til perfektion. Og frem for alt så smager den bare godt. Den passer rigtig godt til det danske køkken i den kraftige ende af skalaen. Men at den er dejlig sammen med mad, skal ikke afholde dig fra at nyde den på dens egne præmisser. Den er præcis lige så skøn at nyde som et glas i utide.

Rebel Ridge - Chard 19
Stilen er bombastisk og sidder lige i skabet, hvis man som mange andre også har et svagt punkt for den stil. Chardonnay-druen knuselsker de varme dage og de kølige nætter i Californien. Dagen bruger den på at smække sødmen og saftigheden op på 100% og natten bruger den på at besinde sig og få lidt struktur på herlighederne igen. Det er det altså meget svært ikke at lade sig besnære af. Duften i Chard 19 er både frisk og fyldig på en og samme tid. Saftig citron og vanilje, svulmende pære og tropisk frugt. Fadet ligger som en fed, vibrerende bas under frugten og giver vinen en flot afrunding med et toastet præg og den der signifikante smørfedme, som bare kombinationen californisk Chardonnay og amerikanske egefade kan.

Info om vinen

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...