Rebel Ridge – Noir 18

Historisk meget blød og kælen Pinot Noir-smag per krone.

  • 94 point(2017)Barego'mad
  • (2016)Flaskehalsen
  • (2016)Vinavisen
  • (2016)Gastromad.dk
  • 77,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 149,00 DKK fl.

Beskrivelse

HUSK at der er fri fragt fra 12 eller flere flasker Rebel Ridge - Noir 18

Rebel Ridge - Noir 18 er den blødeste og mest kælne Californiske Pinot Noir, vi nogensinde har smagt!

Rebel Ridge - Noir 18 tager ikke alene prisen for historisk meget Pinot Noir-smag per krone - den smager umanérligt blødt og lækkert.

Vinens mørke farve og fuldmodne smag er resultatet af tre unge vinmageres eksperiment. Eksperimentet bestod i at dyrke den ellers kræsne Pinot Noir-drue i den ekstremt solbeskinnede Lodi-dal i Californien.
Den voldsomme sol og varme kræver ekstra opmærksomhed på druen, streng drueselektion og nattehøst. Men resultatet af anstrengelserne er af en anden verden.
Vi er med andre ord milevidt fra de nogle gange mere tyndbenede Pinot-Noir-vine, som ofte dyrkes i Europa. Rebel Ridge har nemlig med de mange Californiske solskinstimer skabt det præcis modsatte:
En blød og rund vin HELT uden kanter, der vælter sig i modne frugtaromaer. Søde jordbær, tørrede blåbær og et fint lille vaniljepræg fra de 10 måneders fadlagring. Mums!

Om Rebel Ridge Winery

Rebel Ridge er opkaldt efter det sted, de 3 rebelske vinmagere mødtes.
I frustration over en stillestående vinbranche styret af få globale spillere, der har frit spil til at holde priserne oppe, ville de noget andet. Chefvinmageren, som oprindeligt er opvokset i Valpolicella i Italien, ønskede især maksimal udnyttelse af de mange californiske soltimer, samt en ny vinstil, som er mindre prætentiøs og mere "full on fruit".

Vi tør med største ro i stemmen godt sige, at dette er det vildeste Pinot Noir-kup vi nogensinde har set, målt på kvalitet per krone.

Anmelderne siger...

Barego'mad (2017): "Let. Elegant. Frugtig. Nuanceret. Afbalanceret. – Det må helt sikkert være en Bourgogne i prislejet 150-200 kr. Men hov – der står USA og Californien på etiketten. Og prisskiltet siger 77,00 kr.! Jo, den er sgu go’ nok. Rebel Ridge noir17 er en drøm af en amerikansk elegant Pinot Noir til sølle syv-og-halvfjerds-kroner. Hvis den blev tappet og solgt som Bourgogne, ville den nemt kunne koste det tredobbelte, men heldigvis kan denne crowdpleaser af en vellykket Pinot Noir købes for menneskepenge. Af ganske almindelige lønmodtagere … Jeg er fan!" (læs hele anmeldelsen her)

Se alle vores vine på Pinot Noir her.

Info om vinen

Druer

Producent

Region

Årgang

Alkohol

Drikkes bedst

Lagring

Du kunne også være interesseret i...