Rebel Ridge – Noir 16

Historisk meget blød og kælen Pinot Noir-smag per krone.

  • Flaskehalsen
  • Vinavisen
  • Gastromad.dk
  • 77,00 kr.ved køb af 6 - flasker ellers 149,00 kr. fl.

Beskrivelse

Dette er den blødeste og mest kælne Californiske Pinot Noir, vi nogensinde har smagt!

Rebel Ridge - noir16 tager ikke alene prisen for historisk meget Pinot Noir-smag per krone - den smager umanérligt blødt og lækkert.

Vinens mørke farve og fuldmodne smag er resultatet af tre unge vinmageres eksperiment med at dyrke den ellers kræsne Pinot Noir-drue i den ekstremt solbeskinnede Lodi-dal i Californien.
Den voldsomme sol og varme kræver ekstra opmærksomhed, streng drueselektion og nattehøst - men resultatet er af en anden verden.
Vi er med andre ord milevidt fra de nogle gange mere tyndbenede Pinot-Noir-vine, som ofte dyrkes i Europa. Rebel Ridge har nemlig med de mange Californiske solskinstimer skabt det præcis modsatte:
En blød og rund vin HELT uden kanter, der vælter sig i modne frugtaromaer: Søde jordbær, tørrede blåbær og et fint lille vaniljepræg fra de 10 måneders fadlagring.

OM REBEL RIDGE
Rebel Ridge er opkaldt efter det sted, de 3 rebelske vinmagere mødtes.
I frustration over en stillestående vinbranche styret af få globale spillere, der har frit spil til at holde priserne oppe, ville de noget andet. Chefvinmageren, som oprindeligt er opvokset i Valpolicella i Italien, ønskede især maksimal udnyttelse af de mange californiske soltimer, samt en ny vinstil, som er mindre prætentiøs og mere "full on fruit".

Vi tør med største ro i stemmen godt sige, at dette er det vildeste Pinot Noir-kup vi nogensinde har set, målt på kvalitet per krone.

Info om vinen

Druer

Producent

Region

Årgang

Alkohol

Drikkes bedst

Lagring

Du kunne også være interesseret i...