Rain Cloud – Red Blend 2016

Hvis det absolut skal regne, så lad det være med denne saftige publikumspleaser!

  • 79,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 129,00 DKK fl.

Beskrivelse

Rain Cloud er et saftigt 'red blend' fra Napa, Californien.

Hvilke druer, der er brugt, må imidlertid være op til den enkelte smager at vurdere. Det oplyses nemlig ikke. Vi gætter på i hvert fald Zinfandel og Syrah. Rain Cloud har mange af de typiske karaktertræk fra disse druer. Blandt andet farven, det krydrede varme snit og ikke mindst blødheden. Måske er der også lidt af den amerikanske darling-drue, Cabernet Sauvignon i? Smag selv efter og gæt med.

Uanset 'opskriften' så er det en dejlig vin, der gør sig umage med at please sit publikum uden at blive ligegyldig. Den kunne godt koste mere, men det gør den besynderligt nok ikke. Det skyldes formentligt det hemmeligholdte blend. Det er dog ikke noget man som vinnyder ligger søvnløs over. Når man finder en lille perle til en så favorabel pris, får man derimod pludselig energi nok til at fylde den ene flaske efter den anden på plads i kælderen. Her er ganske enkelt stor drikkeglæde for hver eneste krone!

Flot, dyb rubinrød farve i glasset. Smagen har modne sorte kirsebær, brombær, hints af chokolade og et lille strejf af peber i sig. Den er medium-fyldig i kroppen og dens bløde, blide tanniner arbejder flot sammen med den douce frugtsyre. Fin afslutning, der ikke lader noget tilbage at ønske.

Til prisen står du overfor et virkelig godt vinkup, som vil egne sig fortrinligt til at forkæle både din egen og dine gæsters gane.

 

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Producent

Region

Drikkes bedst

Du kunne også være interesseret i...