Ponte Lungo – Selenia Zinfandel 2019

Suveræn Zinfandel i perfekt årgang.

  • 98 pointLuca Maroni
149,00 DKK

Beskrivelse

Ponte Lungo - Selenia Zinfandel 2019 er svaret på dine drømme, hvis du er vild med de sødmefulde, frugtrige vine på Zinfandel.

Anmelderne gik i selvsving over sidste årgang af Selenia Zinfandel, der var et brag af en sødmefuld og muskuløs vin, og den nye årgang 2019 er efter vores mening endnu bedre. Ponte Lungo står bag Danmarks største online-vinsucces, Curioso. Omsider har producenten frigivet den nye årgang af topvinen Selenia, som er lavet på 100% Zinfandel/Primitivo. Stilmæssigt er Selenia Zinfandel 2019 i samme boldgade som Curioso, som du måske også kender, men dog med langt mere kraft og sødme.

Ponte Lungo har fundet Italiens bedste og mest solmodne Zinfandel/Primitivo-druer, som er høstet en lille smule senere end man traditionelt ville gøre. Ved at lade dem tørre lidt ind på stokkene opnås en større koncentration i druerne og dermed et bedre udgangspunkt for at skabe en flot og fyldig vin.
Resultatet er en regulær smagsbombe med overvældende flot frugt, behagelig sødme og velsmag.

Er du kun til de knastørre og stringente klassikere, anbefaler vi i stedet at købe et par kasser til naboen. Han/hun vil elske dig for det!

Vi anbefaler Ponte Lungo - Selenia Zinfandel 2019 til kraftige kødretter, gerne krydrede. Også sammenkogte retter, lufttørret kød eller mørk chokolade. Den er fremragende uden mad også til et glas i utide.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Druer

,

Producent

Drikkes bedst

Lagring

Du kunne også være interesseret i...