Ponte Lungo – Selenia Zinfandel 2018

Suveræn top-anmeldt Zinfandel i perfekt årgang.

  • (2015)Flaskehalsen
  • (2015)Smag på vin
  • 98 point(2015)Luca Maroni
  • 79,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 149,00 DKK fl.

Beskrivelse

Ponte Lungo - Selenia Zinfandel 2018 er svaret på dine drømme, hvis du er vild med sødmefulde, frugtrige vine på Zinfandel.

Anmelderne gik i selvsving over sidste årgang af Selenia Zinfandel, der var et brag af en sødmefuld og muskuløs vin, og den nye årgang 2018 er efter vores mening endnu bedre. Ponte Lungo står bag Danmarks største online-vinsucces, Curioso. Omsider har producenten frigivet den nye årgang af topvinen Selenia, som er lavet på 100% Zinfandel/Primitivo. Stilmæssigt er Selenia Zinfandel 2017 i samme boldgade som Curioso, men med langt mere kraft og sødme.

Ponte Lungo har fundet Italiens bedste og mest solmodne Zinfandel/Primitivo-druer, som er høstet en lille smule senere end efter den traditionelle opskrift. Ved at lade dem tørre lidt ind på stokkene opnåes en større koncentration i druerne og dermed et bedre udgangspunkt for at skabe en flot og fyldig vin.
Resultatet er en regulær smagsbombe med overvældende flot frugt, behagelig sødme og velsmag.

Er du kun til de knastørre og stringente klassikere, anbefaler vi i stedet at købe et par kasser til naboen. Han/hun vil elske dig for det!

Vi anbefaler Ponte Lungo - Selenia Zinfandel 2018 til kraftige kødretter, gerne krydrede. Også sammenkogte retter, lufttørret kød eller mørk chokolade. Den er fremragende uden mad også til et glas i utide.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Druer

,

Producent

Drikkes bedst

Lagring

Du kunne også være interesseret i...