Ponte Lungo – Mio Silenzio Grande Edizione 2020

Supersaftig OPDATERET særudgave af den geniale fusionsvin Mio Silenzio

  • 98 pointLuca Maroni
  • 69,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 135,00 kr. pr. flaske

Ikke på lager

Beskrivelse

Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione 2020 er en særudgave af storhittet Mio Silenzio i et begrænset antal. Tidligere Edizione-udgaver (vi havde den sidst i årgang 2015) var et blend. Nu er det lykkes for producenten at købe sig ind på marker på Sicilien med Nero d'Avola-druer i meget høj kvalitet. Man er derfor gået benhårdt efter at fremhæve denne ene drues kvalitet på fornemmeste vis med dens silkebløde intensitet.
Flasken ligner en million. Vinen smager tæskedyrt. Men prisen er crazy lav.
Vidunderligt megen velsmag pakket i en flaske til så herligt lav en pris.
Ponte Lungo har endnu en gang ramt plet med deres filosofi om at træde udenom traditionens fodspor, og i stedet gå lige efter den gode smagsoplevelse.
Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione 2020 er på grund af sin perfekte balance skudsikker både før, under og efter maden. En fremragende vin til både mad & meditation.

Pontelungos holdning til god vin er, at alt for mange producenter sætter en dyd i at bruge gamle principper for at opnå gamle resultater - i stedet for 100% at fokusere på at lave et velsmagende glas vin. Vi kan blot konstatere at de lykkes med at følge deres filosofi helt til døren, igen-igen!

Se alle produkter fra Ponte Lungo HER.

Info om vinen

Druer

Producent

Alkohol

14%

Region

Årgang

Drikkes bedst

2021-2025

Du kunne også være interesseret i...