Ponte Lungo – Mio Silenzio Grande Edizione 2015

Supersaftig særudgave af den geniale fusionsvin Mio Silenzio

  • 98 pointLuca Maroni
  • Flaskehalsen
  • Vinhulen
135,00 DKK

Beskrivelse

Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione 2015 er en begrænset særudgave af storhittet Mio Silenzio.
Flasken ligner en million. Vinen smager tæskedyrt. Men prisen er crazy lav.
De første anmeldere er allerede gået i kollektiv koma og klør sig i håret over, hvordan der kan pakkes så voldsom velsmag ind i en flaske til så lav en pris. Vinhulens erfarne anmelder, Michael Christensen, kalder Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione 2015: "Virkelig potent og imponerende". Han afslutter sin anmeldelse med at give den det sjældne prædikat: "KANONVIN til spotpris - fremragende til prisen"
Storhittet Mio Silenzio er en unik genistreg. Den kombinerer sydens varme og bløde frugt med mellemitaliens stilfulde elegance. Denne riserva-lignende særudgave af Mio Silenzio er dog en helt anden streng selektion af druerne fra topåret 2015. Konceptet er altså det samme. Men blendet er på et helt andet niveau. Man har nemlig fået lov at købe sig ind på de dyre kultmarker i både Puglia og Emilia-Romagna, hvor tudsegamle Sangiovese-vinstokke nu leverer eminent kvalitet til vinen.

Blendet er højst usædvanligt.

Efter både tekniske, hyggelige og gentagne prøvesmagninger må vi konstatere, at det også er usædvanligt godt tænkt! Ponte Lungo har endnu en gang ramt plet med deres filosofi om at træde udenom traditionens fodspor, og i stedet gå lige efter den gode smagsoplevelse.
Blendet i vinen består af 4 druetyper: Sangiovese og Montepulciano fra ældgamle vinstokke i Emilia-Romagna og vidunderligt varme Toscana - de giver vinen rygrad. I Puglia har Ponte Lungo hentet Merlot- og Primitivodruer - de giver vinen yderst behagelig blødhed og resultatet er en vin i perfekt balance med en lang, flot finish.
Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione er på grund af sin perfekte balance skudsikker både før, under og efter maden. En fremragende vin til både mad & meditation.

Info om vinen

Druer

, ,

Producent

Alkohol

Region

, ,

Årgang

Du kunne også være interesseret i...