Petra – Hebo Suvereto DOCG 2016

Gennemført vellavet Supertoscaner – den komplette Bolgheri-dræber!

  • 90 point(2014)James Suckling
  • (2014)Vinavisen
  • (2014)Flaskehalsen
  • (2014)Ekstrabladet
  • GODT KØB!(2014)Ekstrabladet
  • 109,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 199,00 DKK fl.

Beskrivelse

De legendariske marker i Bolgheri præsterer hvert år at levere vine i absolut topklasse -med tilsvarende priser! Petra - Hebo Suvereto DOCG 2016 vin er dog ikke produceret i Bolgheri - det kan du bare ikke smage. Her betaler du ikke for berømmelsen, 'kun' smagen.

Kompleks, raffineret og med flot struktur.

I så få ord kan man egentlig beskrive denne hamrende lækre Petra - Hebo Suvereto DOCG 2016 fra det eksklusive Maremma-område i Toscana. Det er også her, man finder Bolgheri, der er vidt berømte i kender-kredse for deres vin-mirakler på Bordeaux-sorterne Merlot og Cabernet Sauvignon. Egentlig atypiske druer for Toscana, der ellers fortrinsvis begaver vinverdenen med Sangiovese. Men når det gælder Supertoscanere, er det dog en helt anden historie. Her går man nemlig efter den suveræne vin-oplevelse. Og til trods for, at Merlot og Cabernet Sauvignon oprindeligt er franske druer, så har man altså skabt supertoscanere siden 1970'erne. Bordeaux-sorterne er nu så bredt anvendte, at vinene kan klassificeres som DOCG.

Petra - Hebo Suvereto DOCG 2016 er en eklatant flot og saftig vin med et stort lagringspotentiale. Det vil være en stor oplevelse at følge vinens udvikling efter yderlige flaskelagring. Vores bedste tip er derfor at købe et par kasser og følge duft og smag bygge sig op til crescendo over årene.

Info om vinen

Druer

, ,

Producent

Region

Årgang

Alkohol

Drikkes bedst

Lagring

Du kunne også være interesseret i...