Pagos del Moncayo – Prados Colección Syrah Tinto 2017

Smagstæt og velstruktureret fylde.

  • 92 pointJames Suckling
  • 91 point(2016)Guía Proensa
  • 92 point(2014)Anuario de Vinos El País
88,00 DKKFør 95,00 DKK

Beskrivelse

Pagos del Moncayo - Prados Colección Syrah Tinto 2017

SÅ er Prados tilbage igen - og til samme gode priser som sidst.

Intens kirsebær, vilde bær, violer, solbær og blommer trimler rundt imellem hinanden. Fyrigt og interessant med en silkeblød finish af lakrids. Pagos del Moncayo - Prados Colección Syrah Tinto 2017 er dyrket og vinificeret på traditionel vis, hvor druerne presses med fødderne i store åbne kar. Det lyder måske gammeldags, men der er selvfølgelig mening med 'galskaben'. Det er nemlig ikke hidtil lykkes at fremstille en maskine, der lige så nænsomt kan presse mosten ud af druen uden samtidig at flække kernerne og derved frigive tanniner og bitterstoffer. Men en hæl er som skabt til den opgave. Resultatet er en meget frugtdreven vin, der får den sidste flotte afrundning af sine 10 måneders lagring på både franske og amerikanske egefade, der har givet vinen lækre hints af vanilje.

Vi foreslår at servere den mere afkølet, end du normalt ville servere rødvine. 14 grader er passende. Server den til rødt kød og steg med stegeskorpe.

Anmelderne siger...

James Suckling: "Plenty of blueberries and vanilla with hints of lavender and violet character. Medium to full body. Very fine and polished with integrated tannins. Extremely well done for this appellation. Drink or hold."

Du kunne også være interesseret i...