Monte Bernardi – Tzingarella 2018

Stærk til prisen med finesse for alle pengene.

99,00 DKKFør 199,00 DKK

Beskrivelse

Monte Bernardi - Tzingarella 2018 er en silkeblød, elegant og meget frugtdreven og saftig supertoscaner, der snyder mange vinelsker. Mange ville nemlig nok tro, at den var lavet på ren Sangiovese. Fordelingen af druerne er dog Cabernet Sauvignon (40%), Merlot (40%), Cabernet Franc (15%), Colorino (5%).

Druerne til Monte Bernardis TOPvin Tzingana dyrkes på en lille del af producentens allerbedste marker, hvor der er optimale forhold for de franske druer. For at sikre, at Tzingana vedbliver at være en af italiens bedste vine, så bruger man kun druerne fra de allerældste vinstokke til Tzingana. Det kommer os vinelskere til gode. Her er forklaringen: Til Tzingarella kommer druerne fra de vinstokke på den samme mark, som endnu ikke er tudsegamle. De har dog stadig den præcis samme optimale placering i forhold til sol og jordbundsforhold.

Monte Bernardi - Tzingarella 2018 har en intens og vældig frugtrig, kraftig krop. Tzingarella er blød og alligevel frisk og saftig med afrundede tanniner og intens frugt, der forkæler både næse og mund. Vinen har en vedholdende og vidunderligt behagelig finish.

Monte Bernardi - Tzingarella 2018 er ufiltreret for at holde så meget smag i vinen som muligt. Oplever du bundfald i den, er det derfor et godt og prisværdigt tegn. Du kan undgå at få det med over i glasset ved at stille den op en dags tid, før du trækker proppen af. Vil du sikre dig ekstra, så dekanterer du den også. Vi foretrækker selv blot at skænke lidt forsigtigt fra flasken.

Bemærk: Fotoet viser årgang 2017, men vinen er årgang 2018. Fotografen er på vej.

Monte Bernardis vine er alle dyrket uden brug af sprøjtemidler.

Du kunne også være interesseret i...