Monte Bernardi – Italia ti amo

Yderst vellavet hybridvin på ikke mindre end 7 druesorter. BEMÆRK: 1 liter.

  • 99,00 kr.ved køb af 6 - flasker ellers 149,00 kr. fl.

Beskrivelse

Italia ti amo er husets vin fra den lille superproducent, Monte Bernardi, der holder til i Chianti Classico. Her er der elegance, modenhed og fin frugt -og en hel liter af det.

Italia ti amo er klassificeret som en Vino Rosso, men vinproducent Michael Schmelzer kalder den (uofficielt) hans IGT Italia. Schmelzer har med Italia ti amo skabt en hyldest til italiensk vin. I denne ånd byder Monte Bernardi på en 'husets vin' i 1 liters-flaske, lige til at dele med familie og venner. Stilmæssigt minder den om de klassiske, store madvine fra Toscana og Abruzzo - med en tand mere frugt. Den er et vellykket gadekryds lavet på ikke mindre end 7 druesorter: Sangiovese, Malvasia Nera, Montepulciano, Canaiolo, Frappato, Nerello Mascalese, Nero d'avola.

"Italia Ti Amo" kommer med tre forskellige farvede etiketter i 6-styks kasser. Bestiller du mindre end 6 flasker, er farven tilfældig. Bestiller du 6 flasker får du 2 i hver farve.

Monte Bernardi - Italia ti amo er ufiltreret og dyrket uden brug af sprøjtemidler. Vinen er ufiltreret for at holde så meget smag i vinen som muligt. Oplever du bundfald i den, er det derfor kun et godt og prisværdigt tegn. Du kan undgå at få det i glasset ved at stille den op en dags tid, før du trækker proppen af. Vil du sikre dig ekstra, så dekanterer du den også. Vi foretrækker blot at skænke forsigtigt fra flasken.

Du kunne også være interesseret i...