Marrone smagekasse – Level 2

Et flot udvalg på 6 flasker af Barolo-producentens store vine.

1.124,00 DKKFør 1.764,00 DKK

Beskrivelse

I Marrone smagekasse - Level 2 får du et bredt udvalg af nogle af Marrones flotteste og største vine. Alle Marrones vine har et tårnhøjt niveau og vinudsigten siger store oplevelser forude.

I det unikke terroir i Piemonte dyrker Marrone deres tudsegamle vinstokke 100% med organisk gødning og alt markarbejdet foregår manuelt, lige fra beskæring til den endelige udvælgelse af druerne. Man er yderst opmærksom på ikke at få brudt drueskallen, før druerne er i hus, da man ønsker 100% fuld kontrol over gæringen og i det hele taget hele processen fra dyrkning til du står med vinen i glasset. Alle vinene i Marrone smagekasse - Level 2 sælges her hver især til den lave kampagnepris.

Hvis du går og pønser på at holde en vinsmagning for dine vinvenner, så har denne smagekasse vores allervarmeste anbefalinger. Her kommer I godt rundt på øverste hylde i Marrone-sortimentet, samtidig med at alle sanser kildes nænsomt og indsmigrende. Så er det egentlig svært at ønske sig mere af sin vin.

I Marrone smagekasse - Level 2 får du:

1 flaske Marrone - Barolo DOCG "Pichemej" 2015

"Pichemej" betyder på piemontesisk "bedre end de bedste". Det bliver næppe mere præcist udtrykt!
Gem den i mere end 25 år, hvis du kan, og nyd hvert år en ny flaske af dens elegante, full-bodied, velour-fornemmelse. En ægte WOW-vin! (Vinen er årgang 2015, selvom billedet viser 2014. Fotografen er på vej!)

1 flaske Marrone - Langhe DOC "Passione" 2015

Passione er en vin, der er opstået i tæt samarbejde mellem far, Gian Piero og datter, Valentina. Efter mange smagninger, masser af italiensk gestik og en glødende passion for at skabe det rigtige blend mellem syren og friskheden fra Barbera og strukturen, elegancen og lagringspotentialet fra Nebbiolo, blev resultatet en flot vin med et raffineret fadpræg.

1 flaske Marrone - Barbera d'Alba DOC Superiore "La Pantalera" 2015

Elegant og klassisk Barbera d'Alba. Alba er det suveræne smørhul i Italien til dyrkning af Barbera-druen. Marrone dyrker Barbera-druerne til "La Pantalera" på udvalgte tudsegamle marker med den allerbedste eksponering. Årgangen er suveræn.

1 flaske Marrone - Barolo DOCG 2014

Dette er vinen til de store begivenheder. Den vil smagsudvikle sig glas for glas mod flaskens bund og det vil være en udsøgt vinoplevelse at nyde en enkelt flaske, men en helt exceptionel oplevelse at købe et par kasser og følge smagsudviklingen år for år.

2 flasker Marrone - Nebbiolo d'Alba DOC Superiore "Agrestis" 2014

Fløjlsblød, velstruktureret og enormt elegant. EXCEPTIONEL god Nebbiolo lavet på tudsegamle vinstokke med lavt udbytte. Vinstokkene gror lige præcis på 'den forkerte side' af hegnet, men stadig på udvalgte marker med den rette hældning. Den 'forkerte side' er god for os, der skal drikke vinen - vi betaler nemlig kun for smagen og ikke navnet. Og denne vin smager som en Serralunga Barolo til 400,-. Du står med andre ord lige foran et fænomenalt vinkup.

Om Marrones pertentlige arbejde i marken.

Marrone dyrker deres marker i Piemonte med nøje udvalgt organisk gødning, og alt arbejde i marken er håndarbejde. I marken sikrer de sig imod tørke ved at beskære rødderne i det øverste jordlag. På den måde tvinger de vinstokkenes rødder til at søge dybere ned efter vand. Skulle sommeren blive usædvanlig tør, har de dermed på naturlig vis sikret planten vand. Begynder man først at vande jorden oppefra, vil rødderne nemlig automatisk søge opad. Resultatet af den metode vil være den sikre død for vinstokkene. Det skyldes, at rødderne ikke kan vendes, når de først er begyndt at gro opad.

Marrone er meget opmærksomme på, at de er del af et øko-system og ønsker, at der kan dyrkes fremragende vine på markerne i mange generationer frem. Lige nu er det 3. og 4. generation, der i fælles passion skaber fremragende vine. Men 5. generation har allerede set dagens lys, og mon ikke kærligheden til vinen kommer ind med modermælken i også dén generation.

Se alle vine fra Marrone her.

 

Info om vinen

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...