Line 39 – Cabernet Sauvignon 2020

Modne, mørke bær og et pikant peberstrejf. Fab Cali-Cab!

  • 99,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 129,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Line 39 - Cabernet Sauvignon 2020 er en tør og kraftig 'Cali Cab' med de for druen så velkendte noter i netop dette amerikanske vinområde.
Her er lag af lækre aromaer fra fadlagringen, herunder kanel, muskat og vanilje. Det hele ligger som en blød understrygning af den fyldige frugtsmag af blomme, sveske og skovbær, særligt brombær. En behageligt snert af friskkværnet sort peber sniger sig også med. Mediumfyldig krop med bløde og integrerede tanniner, der gør den yderst letdrikkelig. En virkelig lækker vin.

Line 39 - Cabernet Sauvignon 2020 er en hverdagsvin på højt niveau, der går godt til alle dine favoritretter.

God tid er essentielt! Det er nemlig med til at skabe det druemateriale, der ligger til grund for i vinkælderen at kunne lave 'outstanding super-premium wines', som Line 39 selv udtrykker det. Balancen mellem fyldig, moden frugt og sprød frugtsyre sidder simpelthen lige i skabet.
Vinmager Steven DeCos­tas baggrund med en uddannelse i mikrobiologi og kemi har været et solidt fundament til næste skridt i uddannelsen til ønolog i 2010. Målet er at holde et skarpt fokus på at bruge videnskaben i samarbejde med naturen for at sikre alle en god vinoplevelse i glasset uden, at det skal rive foret ud af lommerne.

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Alkohol

13,5%

Du kunne også være interesseret i...