Le Salette – Valpolicella Classico 2021

Klassisk og dejlig Valpolicella-vin, der trækker store smil til lavpris.

  • 109,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 139,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Le Salette - Valpolicella Classico 2021 er ærkeitaliensk og passer til en bred vifte af dine italienske yndlingsretter. Prøv den for eksempel til alle former for pastaretter, røget laks, tomatbruschetta og et bredt udvalg af pølser og oste til en aften med hapsere på menuen. Den er let i kroppen og meget frisk og saftig. Helt drikkeklar nu, så du behøver ikke kredse om vinkælderen for at finde det rette tidspunkt at trække proppen op. Det rette tidspunkt er heldigvis hele tiden tilstede.

Druerne høstes manuelt i starten af oktober. Herefter lagrer vinen 8 måneder på ståltanke og endelig  5 måneder på flaske, før den frigives til salg. Druefordelingen i Le Salette - Valpolicella Classico 2021 er 70% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella, Croatina og Molinara.

Scamperle-familien fra Fumane, den lille by for foden af klippen

Denne lille producent laver nogle af Valpolicellas smukkeste vine. Vinene er tilsyneladende komplet uberørt af internationale trends og ønsker - de er deres egne, og et resultat af hver enkelt lille marks helt særlige placering. Vinene fra Le Salette er usædvanlige både i forhold til kvalitet og stil. Smagen (og det gælder alle vinene - fra billigst til dyrest) er uhyre ren, og man kan ganske enkelt smage, hvor streng drueudvælgelsen til alle vinene har været. Det giver et slutprodukt af overordentlig høj kvalitet.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

12,5

Druer

, , , ,

Producent

Region

Drikkes bedst

2022-2025

Du kunne også være interesseret i...