Le Pupille – Morellino di Scansano Riserva 2014

Fed og fyldig riserva fra topproducent

  • 93 pointJames Suckling
  • Vinavisen
  • 90 pointWinespectator
99,00 DKKFør 149,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Toscanas varme sol smager tydeligt igennem i Le Pupille - Morellino di Scansano Riserva 2014, der er inviterende fed og fyldig med kirsebær, mørk chokolade og let vanilje fra fadlagringen. Behageligt aromatisk med medium krop og tætte og insisterende tanniner.

Vinen er drikkemoden nu, men lad dig ikke komplet forføre ved den første flaske, for vinen har faktisk stort udviklingspotentiale, hvis du giver den nogle år på langs. Det lyder for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre den rørende virkelighed. Brunello'erne og Chianti'erne, der koster 2-3 gange så meget ville ønske, at de havde lige så meget at byde på. Et ABSOLUT MUST til din vinsamling!

Nyd den med mad til eller på uledsaget udgang fra vinkælderen direkte i glasset som selvforkælelse. Vi anbefaler den til klassiske italienske retter med tomat eller til rødt kød og vildt. Toscanas varme og smukke landskab er ikke længere væk end din proptrækker.

Elisabetta Geppetti har løftet vingården Le Pupille til højder man ikke havde turde tro muligt, da hun overtog den for efterhånden mange årtier siden og efter samarbejdet med vin-geniet Luca d'Attoma blev sat i søen i 2010, er det nærmest historien om Kong Midas om igen. Alt de rører ved bliver til guld. Dette er den første vin Le Pupille lavede. Den første årgang blev sendt på markedet i 1982 med resultatet fra høsten 1978 i flasken.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Drikkes bedst

Druer

,

Lagring

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...