Italienske blockbusters – Smagekasse

Alle de største italienske anmelderroste succeser samlet i 1 kasse med 12 flasker.

882,00 DKKFør 1.624,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Italienske blockbusters - smagekasse er moderne italienske vine med masser af sol og frugt.

Denne smagekasse med de store italienske hits er vel nok det nærmeste, du kommer på en dejlig, varm sommeraften i Italien - vel at mærke helt uden at pakke kufferten og til en absolut fantastisk pris.

Vi har pakket 2 flasker af hver vin til dig i smagekassen, så du både kan smage og nyde.
Skulle du købe dem alle sammen til enkelt-styks-prisen, ville det koste dig 1624,-. Vi har sat dem til den laveste kampagnepris nogensinde og du får dem alle sammen for kun 882,-.

Nyd de italienske blockbusters som de er, men allerbedst med madledsagelse. Og det må selvfølgelig gerne være af den italienske slags - alt 'mammas mad'.

Italienske blockbusters - smagekasse indeholder:

2 flasker PONTE LUNGO - CURIOSO GRAND' EDIZIONE 2015
Pontelungo har specialiseret sig i at lave runde, solmodne vine med masser af krop og god sødme. Grand' Edizione er særudgaven af Danmarks måske mest populære vin - Curioso - og fik Luca Maroni til at ringe så højt med klokkken, at den revnede. Vinen fik nemlig de maksimale 99 point! Stilen i Curioso Grand' Edizione er genkendelig fra Curioso, men særudgaven er en langt mere maskulin vin. Ville du drikke Curioso i hverdagene, så er Curioso Grand' Edizione til stegen i weekenden, når det hele lige skal have et nøk ekstra. Druerne til Curioso Grand' Edizione er hentet fra ældre vinstokke. Det giver mere frugt og mere tannin og gør, at vinen bedre matcher de kraftige og gerne fede kødretter.
Anmeldelser:
Luca Maroni: 99/99 point
Vinhulen: 5/5 stjerner + KANONVIN til spotpris.
Flaskehalsen: 6/6 stjerner

2 flasker LUCA ROSSI - MARON 2017
Dette er IKKE en Amarone.
Der er mange, der gætter på det, når de smager Maron. Ligesom Amaronen, er vinen nemlig lavet på et blend af druer, der er tørret i små kasser i et ventileret rum. Og den har den velkendte rosin-næse, som Amaronen også har. Men det er IKKE en Amarone.
Anmeldelser:
Luca Maroni: 97/99 point - "En af Italiens bedste vine."
Gastromad: 5 stjerner
Ekstrabladet: 5 stjerner

2 flasker SAVONI - ZFD 2018
Vinen er lavet af solmodne og tørrede Zinfandel-druer i Syditaliens varme sol. Stilen er som en Amarone: Stor modenhed og blød, blød frugt med noter af svesker og rosiner fra tørringen. Zinfandeldruen har helt optimale vækstbetingelser i Syditalien og efter den sene høst, hvor druerne får lov at tørre lidt ind på stokkene, kvitterer den med masser af frugt og en høj alkoholprocent. Det samlede resultatet er en virkelig flot, mørk og kraftig vin.
Anmeldelser:
Luca Maroni: 97 point
Flaskehalsen: 5 stjerner (2017)

2 flasker PONTE LUNGO - MIO SILENZIO GRANDE EDIZIONE 2015
For at få en vin med endnu mere overdådig frugt og drikkeglæde, har vinmageren udset sig marker med tudsegamle vinstokke i både Toscana og Puglia. Vel at mærke marker, der ligger uden for de "gamle" vindistrikter, hvor markerne er så dyre, at vinen ville have kostet det dobbelte.
Blendet er højst usædvanligt - men for pokker, hvor er det godt sammensat!
Anmeldelser:
Luca Maroni: 98 point
Flaskehalsen: 5 stjerner
Vinhulen: 5 stjerner

2 flasker PONTE LUNGO - ARMANO 2017
Hvis du blindsmager Armano Rosso kan det sagtens tænkes, at du får en vis norditaliensk vin ind på lystavlen. Produktionsmetoden med at tørre druerne, minder da også vældig meget om. Forskellen er 'blot', at der her er brugt 100% Primitivo-druer - ellers ville tryllekunsten heller ikke kunne lade sig gøre til den pris. Selve smagen er dog langt dyrere. Så skal man selvfølgelig spørge sig selv, om man kan leve med kun at betale for smagen og ikke for navnet...

Anmeldelser:
Luca Maroni: 98 point
Vinavisen: 5 stjerner

2 flasker LEONE DE CASTRIS - SALICE SALENTINO RISERVA 2015
Negroamaro-druerne er høstet omkring byen Salice Salentino, der kendt for at give meget elegante vine. Det er i høj grad også tilfældet her. Efter en lang sommer med bagende sol og efter 12 måneders lagring på egefade, præsenterer vinen sig moden og med nærmest fløjlsblød frugt, men usædvanligt stor elegance.
Anmeldelser:

Ekstrabladet: 5 stjerner + "GODT KØB" (2015)
Vinhulen: 5 stjerner + "kanonvin til spotpris" (2015)
Smag på vin: 5 stjerner (2015)

Gambero Rosso: 3 glas. (2014)
Vinhulen: 5/5 stjerner + "Exceptionel til prisen" (2014)
Vinhulen: 92 point (2014)
Finansbureauet: 5 stjerner (2014)

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...