Gillmore – Vigno 2011

En kraftig og kompleks vin med masser af frugt. Kun 10 flasker tilbage!

129,00 DKKFør 249,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

99,9% af alle chilenske vine, der finder vej til Danmark er lavet af kæmpevirksomheder, der producerer millioner og atter millioner flasker om året. Den sydamerikanske sol gør masseproduktionen vanvittigt effektiv, og derfor kan selv ligegyldige vine "godt drikkes".

Men så er der Gillmore.

På en bakkeskråning i Loncomilla ligger den lillebitte producent, Gillmore. Stilen er så europæisk, som den kan blive i Chile. Ingen vinstokke vandes, og der laves ikke druer, som giver stort udbytte. Målet er at få vinstokken til at knokle for at overleve – præcis som i mange af Europas bedste områder. Resultatet er store vine med kompleksitet og seriøs rygrad, men med den varme og bløde frugt, man kender fra Sydamerika.

I glasset præsenterer vinen sig med en smuk kirsebærrød farve og i næsen er intense røde frugter med noter af mint. Smagen er med tydelig europæisk inspiration og med sin saftige friskhed og bemærkelsesværdige og velintegrerede tanniner er den en helt særlig vinoplevelse.

Vi anbefaler den til de fleste kraftige kødretter. Den er også dejlig som meditationsvin. Nyd hvordan vinen udvikler sig for hvert minut fra flasken åbnes.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Drikkes bedst

Druer

Producent

Lagring

Region