Four Star Napa – Red Blend 2016

Labert og saftigt fruit forward californisk blend. Kun 1 flaske tilbage.

55,00 DKKFør 129,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Four Star Napa - Red Blend 2016 er det man i USA kalder "fruit forward". Det vil sige, at du får en saftig, fyldig og frugtig vin, der både er drikkeklar nu og samtidig en yderst behagelig oplevelse for alle ganer. Four Star Napa - Red Blend er dog stadig en vin, der udvikler sig i glasset, efterhånden som den får lidt luft. Masser af dejlige, modne frugter og en fin lille frugtsyre, der gemmer sig i midten af det hele. Finishen er mellemlang og lokker indsmigrende til at tage endnu et sip af glasset. Og endnu et.

For at skabe en komplet vin, er man gået benhårdt efter druernes individuelle egenskaber. Resultatet er ganske enkelt et lille mesterværk, der smager langt dyrere end den er. Ved at blende sig frem til den rigtige smag, kan man gå udenom de dyre druenavne og de dyre marker i området. Man får fylden fra Zinfandel, varmen fra Merlot og rygraden og elegancen fra Cabernet. Gætter vi på!

Pris og kvalitet overgår alle forventninger

Vinnyderen vinder suverænt over vinsnobben, for du finder ingen oplysninger om hverken druer eller mark. I stedet får du mere value-for-money i flasken, fordi blendet af de forskellige druesorter er uoplyst.

Til trods for, at blendet i Four Star Napa - Red Blend er hemmeligholdt, gætter vi som sagt kraftigt på, at i hvert fald Zinfandel, Cabernet og Merlot indgår i denne californiske rødvin. Uanset druetyper er det ualmindelig vellykket. Prisen taget i betragtning må dette nok siges at være intet mindre end fænomenalt!

Hvis du leder efter noget at gemme på hylderne i vinkælderen, så er det noget helt andet du skal kigge efter. Denne vin er skabt til at blive drukket indenfor de næste 4-5 år. Og når du først har smagt Four Star Napa - Red Blend 2016 er det vores bud, at du sandsynligvis også har drukket dem længe inden.

Vi anbefaler at servere den ved 14-16 grader.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Drikkes bedst

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...