Fantini – Primo 2018

Et prima valg for fans af frugtbårne italienske vine.

  • 95 pointBarego'mad
  • Mind If I W(h)ine
59,00 DKKFør 115,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Fantini - Primo 2018  er voldsom value-for-money!
Puglia-regionen i Syditalien er pt. måske verdens bedste region når det kommer til at lave solrige druer til en lav pris.

Fantini / Farnese er Syditaliens mest berømte producent af uhyre drikkevenlige vine til gode priser, og superproducenten har nu lagt alle kræfter og al ekspertise i Primo, som kombinerer det bedste fra de syditalienske marker.

Primo kan lige præcis alt det, man håber at finde i en god Puglia-vin til under 100 kr.

For det første smager Primo dejligt uden mad. Modenheden i vinen overdøver det lave indhold af frugtsyre, og derfor drikkes og nydes den lige godt før, under og efter maden.
For det andet er Primo en utroligt alsidig ledsager, når det kommer til aftensmaden. Om sommeren er den let og frugtrig nok til godt kød på grillen. På de kolde vinteraftener vil den være et godt match til de fleste kødretter - også gerne de krydrede af slagsen. Vinen har nok fylde og frugt til at matche et krydret måltid.

Den er smagfuld, og forholdet mellem den rene druesmag, fadlagringen og en fræk lille restsødme er perfekt afstemt. Blendet er skabt for at opnå den helt rette balance mellem drikkevenlig solmodenhed og madvenlige egenskaber. Og det er lykkes gennemført fint. Her er god koncentration, men vinen er samtidig dejligt usnobbet og ukompliceret. Hermed passer den helt perfekt til den måde, vi drikker vin på i Danmark.

Fantini - Primo 2018 er med andre ord et MUST blandt danske vinelskere, der både vil handle god vin til en skarp pris og samtidigt udforske de frugtrige italienske vine.

Anmelderne siger...

Barego'mad 6/6 stjerner + 95 point: "Bellissima. Denne vin er i den grad et smukt bekendtskab at sidde med i glasset. En førsteklasses vinoplevelse til prisen, som både imponerer i smag og duft, og som helt uvilkårlig ved længere tids brug vil fremkalde flere permanente smilerynker hos stampublikum. For man kan kun komme i godt humør af at nyde denne vin, som virkelig leverer en drikkevenlig vinoplevelse, som til prisen er exceptionel god og ikke standard hyldevare. Det er en fuldblods Alfa Romeo til prisen af en Fiat 500."

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Lagring

Drikkes bedst

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...