Domaine Claudie Jobard – Pommard 1er Cru ‘Les Charmots’ 2017

Overvældende, uafbrudte crescendo-øjeblikke.

  • 449,00 kr.ved køb af 6 - flasker ellers 599,00 kr. fl.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Druerne til Domaine Claudie Jobard - Pommard 1er Cru 'Les Charmots' 2017 håndhøstes og selekteres meget strengt. Vingården ligger i Côte de Beaune, mellem Beaune og Volnay. Les Charmot ligger i den nordlige ende af landsbyen og skråningerne er syd/sydøstvendte og tilplantet med over 100 år gamle vinstokke. Jorden i vinmarken består hovedsageligt af ler og kalksten, og arbejdet i marken udføres med hest.

2017 var i Bourgogne et vinår, der gav flotte vine med moderat frugtsyre og behageligt bløde tanniner. Domaine Claudie Jobard - Pommard 1er Cru 'Les Charmots' 2017 er både kompleks og forståelig på en og samme tid. Den er nemlig både en meget let drikkelig og let-forståelig Pommard, der begejstrer både øje, næse og mund samtidig med, at den rummer et væld af indtryk, der bare bliver ved med at bygge op til crescendo. Vælger du at drikke den ung, bør du dekantere den i endog nogle timer, men den vinder selvfølgelig ved lagring.

Jobard er et lille familieforetagende i 8. generation, hvor både Claudies mor og far stadig er en aktiv del af produktionen. Igennem de sidste 60 år har de leveret nye vinplanter til producenter i området fra deres egen planteskole.

Prøv den til perlehøne eller naturligvis Boeuf Bourguignon, klassikeren over dem alle. Også en rigtig fin ledsager til lam eller oste.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13%

Druer

Producent

Region

Drikkes bedst

2020-2040

Lagring

fransk eg