Decoded – Sonoma Coast Pinot Noir 2018

Sonoma-kup med seriøs smæk for skillingen

99,00 kr.Før 199,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Decoded - Sonoma Coast Pinot Noir 2018 er til dig, der er på kig efter et Sonoma Pinot Noir-kup, hvor der er smæk for skillingen. Et kup, der udmærker sig på den måde, at du ikke fatter dit held. Det gør vi faktisk heller ikke selv! Det er ganske enkelt brandgod kvalitet for pengene.

Druerne til Decoded kommer fra fire vinmarker i Carneros i Sonoma Coast-området i Sonoma County i Californien. Carneros har et klima, der minder om Bourgogne. Bourgogne er jo som bekendt Pinot Noir-druens hjemland. Det undrer derfor ikke, at Bourgogne-fans også skeler til netop dette vinområde i Californien, når de sætter sig for at prøve noget 'nyt'. Det komplekse terroir i Carneros kvitterer med tilsvarende flot kompleksitet i vinen.

Decoded - Sonoma Coast Pinot Noir 2018 er lagret i 10 måneder på fransk eg. Heraf er 25% af fadene nye.

Smagen byder på en flot palette af modne, sorte kirsebær, lakrids og et hint af sød vanilje. Den er mere fyldig og afrundet, end du kan forvente af en Bourgogne, for druer og klima til trods, så er Carneros-området helt sin egen med en særlig elegance. Og heldigvis for det.

Vær ikke bange for at servere den til både fisk og andet lyst kød. På grund af sin frugtrigdom og de nærmest ikke-eksisterende tanniner er den et flot supplement til sådan et måltid fremfor at være den type vin, der stjæler billedet. Server den lidt køligere end du plejer at gøre med rødvin. Og gerne i store, fyldige glas, hvor aromaerne i vinen kan få lov at komme til deres ret.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

14,5%

Druer

Producent

Region

Drikkes bedst

2020-2027

Lagring

10 mdr. på fransk eg

Du kunne også være interesseret i...