BenMarco – Pinot Noir 2019

Spændende Pinot Noir fra Valle de Ucos højtliggende terroir

  • 99,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 179,00 DKK fl.

Beskrivelse

 

BenMarco - Pinot Noir 2019 er kun produceret i en ganske lille mængde og vi er lykkes med at få et par paller hjem. Pinot Noir-druen, der gror i Valle de Uco, er helt unikt fermenteret sammen med en meget lille del Viognier-druer. Resultatet er saftigt og indbydende og vældig forførende. BenMarcos Pinot Noir har noter af knaldrøde, vilde jordbær og hvide blomster lokker i næsen. De fortsætter i smagen med en fyldig, men dog elegant tilstedeværelse. Lidt hvid chokolade, lavendel og sød lakrids følger finishen helt til dørs. Det smager virkelig lækkert!

Druerne til BenMarco - Pinot Noir 2019 er håndhøstet i Valle de Uco, Mendoza. Valle de Uco ligger lige i hjertet af Mendoza. Området huser nogle af de bedste og deraf; bedst kendte producenter. Herunder også Susana Balbo.

HER kan du læse, hvordan Susana Balbo Wines, Dominio del Plata, forholder sig til bæredygtighed og social ansvarlighed.

Om BenMarco og Edy del Pópolo

BenMarco er den linje, som vinmager Edy del Pópolo har fået helt frie hænder til at skabe på Susana Balbos marker. Hans force er vitikultur og en sjældent set -selv i vinbranchen- skyhøj særinteresse for jordbundsforhold. Edy del Pópolo har plantet mere end 12 km2 vinmarker over hele Argentina og som han selv siger, har han smagt på snart al slags argentinsk jord. BenMarco-linjens vine kommer fra de højestliggende marker, hvor del Pópolo har fundet en særlig velegnet, veldrænet alluvial jord. I Sin Lìmites-linjen blander man sig så lidt som muligt i vinmarkens liv. I de øvrige BenMarco-vine, som denne, går man stik modsat til værks og har et skarpt øje på al udvikling og forfinelse fra start til slut.

 

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Alkohol

Drikkes bedst

Du kunne også være interesseret i...