Barone Ricasoli – Chianti Classico Brolio 2017

Moderne, bærdreven Chianti Classico.

  • 92 pointJames Suckling
  • 99,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 149,00 DKK fl.

Beskrivelse

Barone Ricasoli - Chianti Classico Brolio 2017 er virkelig en moderne, bærdreven Chianti Classico. Her er der 80% Sangiovese og resten fordeler sig med 15% Merlot og 5% Cabernet Sauvignon. Smuk og intens rubinrød i glasset med komplekse aromaer af iris, violer, røde bær og balsamiske undertoner. Bløde, elegante og velpolerede tanniner i behagelig samklang med afstemt frugtsyre. Flot udmunding i lang finish. Vældig flot til lyst kød.

Druerne til Brolio er høstet på 5 forskellige af Ricasolis marker i højder fra 290 til 500 meter. Vinmarkernes jord er meget varieret, men dog med det fællestræk, at de alle har mange sten, der er med til at give en mineralsk oplevelse af vinen.

Italiens ældste vinproducent, Barone Ricasoli, er en af Toscanas mest kendte producenter. Barone Ricasolis vine laves af vinmageren Carlo Ferrini, som flere gange er kåret som Italiens bedste vinmager. Han er kendt for at lave meget moderne vine, det vil sige masser af moden frugt og fad og lidt mindre elegance.

Planlægger du ferie i det toscanske vinland, kan du booke din ferie lige midt iblandt Ricasolis marker i deres flot istandsatte landvilla. Book din vinferie her.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Druer

, ,

Producent

Region

Lagring

Du kunne også være interesseret i...