Barbanera – Vecciano 2017

Forførende blød modenhed til en meget lav pris.

  • 99 pointLuca Maroni
  • 92 point(2016)Fallstaff
  • GULD(2014)Berliner Wein Trophy
  • 99,00 kr.ved køb af 6 - flasker ellers 149,00 kr. fl.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Barbanera - Vecciano 2017 består af et særligt udvalgt blend af druerne Sangiovese og Merlot. Helt overordnet er der 3 ting, der falder en ind, når man smager Vecciano:

  1.  Masser af moden frugt
  2. Superbløde tanniner og lang frugtrig eftersmag
  3. Er der mere i flasken?

Skal man gå lidt dybere i clinch med vinen, kunne man også nævne, at den er flot, dyb granatrød med violette nuancer. Vinen har en forførende aroma af modne, røde bær vævet tæt sammen med hints af varme krydderier og vanilje. Den har en fyldig krop og den intense smag går i retning af kirsebær, saftmodne brombær, kaffe og chokolade. Tanninerne er afrundede og velpolerede. Sødme og syre er i meget fin balance. Finishen er lang og velour-agtig i munden. Det samlede indtryk er en meget helstøbt oplevelse.

Forfinet elegance til en meget lav pris, og den gør sig dermed værdig til at indtage pladsen som foretrukken vin til både hverdag og fester. Den er drikkeklar nu, men med den kompleksitet og mineralitet vinen optræder med, kan du sagtens gemme den på vinhylderne nogle år endnu.

Det overrasker ikke, at vinen er så saftspændt. For det første var 2017 et varmt vinår i Italien med alt, hvad en vinstok kunne ønske sig for at levere en fuldmoden og sødmefyldt høst. Dernæst kommer arbejdet i kælderen og også her har druerne været i de bedst tænkelige hænder hos Barbanera. Barbanera er ingen ny spiller på markedet og ekspertisen udfolder sig nu i fjerde generation .

Vi anbefaler at nyde Barbanera - Vecciano 2017 ved en start-temperatur på 16-18 grader til smagfulde pastaretter eller rødt kød.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13,5%

Producent

Region

Druer

,

Lagring

18 mdr. på fad + 3-6 mdr. på flaske

Drikkes bedst

2020-2027