Barbanera – L’Opera 2020

Umanerligt meget vin til prisen

  • 98 pointLuca Maroni
  • 96 point(2017)Barego'mad
  • (2017)Smag på vin
  • 55,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 135,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Luca Maroni tildeler vanvittige 98 ud af 99 mulige point til Barbanera - L'Opera 2020.

Hvis du kender L'Opera fra tidligere årgange, så ved du allerede, at du får uhørt meget value for money. Og i så fald skal du glæde dig til den fantastiske 2020-årgang, som er præcis som du kender den fra tidligere årgange: En meget fyldig, frugtrig og imponerende vin! De danske anmeldere går også hvert år i selvsving over L'Opera, der fandt vej til listen over de 100 bedste vinkøb hos Thomas Rydberg, prædikater som "Godt køb!""Usandsynligt meget vin til prisen" og meget, meget mere.

Barbanera - L'Opera 2020 er en helt unik blanding af nogle af Italiens mest populære druer: Sangiovese, Primitivo og Nero d'Avola. Selve navnet giver tanker i retning af musik og flotte symfonier. Og det er altså ikke helt ved siden af. Blendet giver nemlig lige præcis den varme, blødhed og sødme, som har fået både anmeldere og vinnydere helt op at ringe. For hold da op, det virker!

Smagen kan bedst beskrives som fuldmodne brombær og Amarena-kirsebær, der har inviteret mørk chokolade til fest. Der er virkelig gang i glasset her! Der er koncentration, velsmag og sødme for hver en krone - og mere til.

Barbanera har udelukkende ladet L'Opera lagre på stålfade, for egelagring har ganske enkelt ikke været nødvendigt. Der er så god modenhed og sødme i druerne, at vinen ikke trænger yderligere afrunding fra egetræet.

Vi anbefaler L'Opera til de fleste kødretter, såvel som pastaretter og risotto. Vinen er også superlækker som meditationsvin - et glas i utide.

Anmelderne siger...

Barego'mad 96 point + 6/6 stjerner (2017): "Taget prisen i betragtning byder L’Opera 2017 på utrolig meget dybde og kompleksitet, hvor den friske let perlende syre får den tætte frugtdrevne sødme til at rulle over tungen som en anden bowlingkugle fast besluttet på at lave sin 10. strike i træk. Bang! Strike. Barbanera L’Opera 2017 gør det igen, hvis mage man skal lede længe efter til prisen. Det kan kun blive til seks ud af seks stjerner. Tak for forestillingen."

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13%

Drikkes bedst

2022-2025

Druer

, ,

Lagring

På ståltanke

Producent

Region

, ,

Du kunne også være interesseret i...