Booker Vineyard – My Favorite Neighbor 2017

Del kun My Favorite Neighbor med nogen, du holder virkelig meget af…

  • 93-95 pointRobert Parker
  • 94-97 pointJeb Dunnuck
599,00 DKKFør 999,00 DKK

Beskrivelse

Booker Vineyard - My Favorite Neighbor 2017 er det smukke resultat af udvalgte marker, hvis potentiale Booker-ensemblet ikke kunne side overhørig, og derfor håndplukkede til formålet. I tæt samarbejde med ejerne af markerne er denne vin så opstået. Og som følge deraf, er de alle blevet vinmagerens 'favorite neighbor'.

My Favorite Neighbor smager ikke som noget andet, du nogensinde har smagt. Glem alt om de druer, der dyrkes i Europa, og som i sammenligning smager godt, men ikke nær så modent og fuldendt som de, der er brugt her. Fordelingen i blendet er 70% Cabernet Sauvignon, 20% Syrah, 10% Petit Verdot.

Duften er intens frugtig med noter af mørke bær. Vinen er glat som silke i munden og hvis det rent faktisk var en skøn oplevelse at slikke på velour, så ville det nok beskrive 'mouthfeelen' meget godt. Fyldig krop med helt afrundede og fintpolerede tanniner. Et herligt hint af espressokaffe og brombær mod slutningen af den lange finish.
Det her er en stor og smuk vin, der fortjener det aller-allerbedste kulinariske supplement din betroede slagter kan byde på. Gerne rødt kød.
Del kun Booker Vineyard - My Favorite Neighbor 2017 med nogen, du holder virkelig meget af, for eksempel din favoritnabo.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Drikkes bedst

Druer

, ,

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...