Alias – Pinot Noir 2018

Muligvis verdens bedste til prisen.

  • 95 point(2017)Barego'mad
  • (2017)Mind if I W(h)ine
  • (2016)Flaskehalsen
49,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Gallovini tilbyder naturligvis Danmarks laveste pris på Alias - Pinot Noir 2018. Er du glad for Alias-stilen, men vil gerne skrue kvaliteten en tand op, så husk at tage et par flasker Rebel Ridge med - klik her.

Alias Wines er et brand lavet af serieiværksætteren Gregory Ahn. Han får produceret sine vine hos forskellige vinmagere, og får så sat sin egen label på flasken. Der findes derfor ikke en "Alias vingård", men det bliver vinen ikke nødvendigvis ringere af.

Alias producerer en række forskellige vine. Hos Gallovini smager vi naturligvis (grundigt) på vinene, inden vi overvejer at sætte dem til salg, og denne Pinot Noir er i de senere årgange den eneste af Alias' vine, som er sluppet igennem nåleøjet.
Denne Pinot Noir er dog en fin lille vin med røde bær, et behageligt syreniveau og tilpas lang eftersmag. Til 49,- er den et rigtigt godt køb!

Hvis det er muligt for dig at angive et ulåst sted, hvor pakken må sættes ved levering, bliver Alias - Pinot Noir 2018 ved min. 12 flasker leveret i den originale Alias-kasse.

Er du glad for Alias-stilen, men vil gerne skrue kvaliteten en tand op, så husk at tage et par flasker Rebel Ridge med - klik her.

Anmelderne siger...

Barego'mad (2017): 6/6 stjerner + 95 point: "Denne vin er ganske enkelt skruet rigtig godt sammen, og er indbegrebet af en easy-drinking ukompliceret vinoplevelse, som til prisen overpræsterer på kvaliteten. [...] en sikker crowdpleaser. Det er ganske enkelt flydende fredagsslik for de voksne."

Mind if I W(h)ine (2017) 5 stjerner: "[...]florlette bærnoter, igen med en masse perfekt modne kirsebær, men også små buttede blåbær, nyplukkede jordbær og bittesmå, syrlige, knaldrøde ribs. Dejlig frugtig, med en ret lækker og meget ren friskhed. Efter lidt tid i glasset kom der også lidt svampenoter frem. Som stod man og hakkede friske champignoner i udendørskøkkenet med udsigt til grillen….og kæmpe store bøffer. Og selvom denne vin er i den frugtige og lette ende, synes jeg den ville egne sig virkelig godt til en velvoksen portion Bøf Bearnaise. [...]Jeg var virkelig vild med den, og der ryger 5 ud af 6 stjerner afsted herfra. Dejlig, dejlig vin, og et smukt eksemplar af Pinot Noir, der smager meget dyrere, end den er."

Læs mere om Pinot Noir-druen her.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13,7%

Druer

Drikkes bedst

2020-2026

Lagring

8 måneder på amerikansk eg

Producent

Region