Síbio Portvin – Smagekasse

En samling af de bedste portvine fra Real Companhia Velha

799,00 DKKFør 1.244,00 DKK

Beskrivelse

Síbio Portvin - Smagekasse er en kasse, der indeholder næsten alle de portvine, vi har i sortimentet. Den er således en prisstærk og nem måde at smage sig igennem forskellige typer og måske finde en ny favorit?

Real Companhia Velha, nok bedst kendt herhjemme under navnet Royal Oporto, har indtil flere portvinsbrands samlet under sig. Sibio er firmaets topbrand, der løber med de allerbedste druer i produktionen. Real Companhia Velha er Portugals ældste portvinsfirma stiftet i 1756.

Síbio Portvin - Smagekasse indeholder 6 flasker i alt. Normalprisen for vinene er 1244,-, men vi har sat smagekassen ned til under den gode kampagnepris og du får derfor alle de gode vine for kun 799,-.

Síbio Portvin - Smagekasse indeholder:

2 flasker Síbio - Tawny Port Reserva Vinen er et sammenstik af forskellige fadlagrede årgange med en gennemsnitsalder på 8-10 år. 'Tawny' er en farvebetegnelse på portvine, helt som du kender det fra f.eks. Ruby Port og White Port. Tawny henfører her til det mere brune end røde skær vinen har. med sine mørke nødder i smagen dejlig til at supplere lidt hyggeknas i den mørke tid. Ligeledes er den en oplagt og yderst prisstærk perfekt partner til juleknas, når vi er på den tid af året. Eller gør som portugiserne og prøv den som en afkølet aperitif.

2 flasker Síbio - LBV 2016 Nyd den som ledsagelse til smagsintense serveringer. Det kunne for eksempel være fuldmodne oste eller kraftig chokoladekage.Den rige dybde og smagsmodenhed i vinen gør den imidlertid også virkelig velegnet til visse kødtyper. Har du lyst til at prøve noget nyt, så vil vi anbefale dig at servere vinen som et både unikt og lækkert match til vildt i sæsonen. Det kunne for eksempel være dyreryg med bagte rodfrugter, kraftig sauce og syltede bær. Eller den mindst komplicerede: Bare som den er!

1 flaske Síbio - 10 years tawny port Duften er et bredt og komplekst potpourri af rosin, sveske, abrikos, valnødder, karamel, vanille og appelsinskal. Smagen er tilsvarende indtagende rig, blød som velour i munden og med mange elegante nuancer af tørret frugt og søde krydderier. Denne dybe sødme balanceres af en saftig friskhed, der letter indtrykket og giver smagen en klædelig kant. Samlet er det en yderst velafbalanceret oplevelse.

1 flaske Síbio - Vintage port 2018 En kompleks og nærmest nobel portvin. Skønne krydrede noter af modne, sorte bær. I munden er det en fast, men elegant struktrur, der er dominerende. Igen optræder de sorte bær svøbt i fed og glat silke. Blæret, på en helt naturlig måde. Den slutter lige så smukt af som den startede med en blød og saftig frugt, diskrete og bløde tanniner og en lang, flot finish. Der er kun produceret 4000 flasker Síbio - Vintage Port 2018. Får du smag for den, bør du ikke tøve med at lægge en kasse eller to i kælderen.

Info om vinen

Vintype

Producent

Region