Síbio – LBV 2013

Det er næsten umuligt at holde fingrene fra denne saftige og intensive LBV

  • 96 pointBarego'mad
  • Finansbureauet
  • Smag på vin
  • 90 pointVinhulen
99,00 DKKFør 149,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Alt ved denne portvin er lækkert intenst!

Síbio - LBV 2013 har både duft og smag af blommer, svesker og mørke kirsebær fulgt op af solbær, kaffe og chokolade. Det samlede indtryk er en rig, smagstæt og sødmefuld oplevelse med lige tilpas syre, der gør den skønt læskende. Lang og silkeblød finish. Den gør sig rigtig godt, hvis du serverer den let afkølet.

Nyd Síbio - LBV 2013 med ledsagelse af smagsintense serveringer; det kunne for eksempel være fuldmodne oste eller kraftig chokoladekage. Mere kulinarisk nysgerrige typer serverer LBV til dyreryg med rodfrugter, syltede bær og en kraftig sauce i sæsonen. Den går selvfølgelig lige så fint som meditationsvin, mens du forbereder serveringerne..

Klimaet i Duoro-dalen veksler mellem isnende vintre og bagende somre og det nyder druerne godt af; det er nemlig med til at udvikle den helt særligt kendetegnende duft i portvinen. Helt konkret bød 2013 på lidt køligere vejr i april og maj end sædvanligt, men til gengæld en tør sommer. Resultatet blev lavere udbytte af høj kvalitet.

Anmelderne siger...

Finansbureauet: "Super LBV portvin med kirsebær og ristede nødder i næsen. Fantastisk køb til prisen.”

Smag På Vin: "Flot koncentreret og frugtig næse. Flot vin og superattraktivt tilbud til prisen.”

Vinhulen: "Smagen er blød og fed. Dejlig velegnet til at drikke lige nu”

Barego'mad: "Defineret af en frisk underliggende syre og støttet af velpolerede tanniner ruller de tunge bærfrugter over tungen som fedmefuld sommervarm sirup, og kulminerer i en lækker blød finale med god længde. Síbio LBV 2013 er flydende slik for voksne med hang til store tætpakkede portvinsoplevelser, og kvalitetsmæssigt overpræsterer den langt over det forventelige i forhold til prisen."

Info om vinen

Årgang

Drikkes bedst

Alkohol

Lagring

Druer

, , ,

Producent

Region

Vintype