Savoni – ZFD Rosé 2018

Sødme. Saftighed. ZFD. Kun 4 flasker tilbage!

  • 97 pointLuca Maroni
65,00 DKKFør 110,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

ZFD Rosé 2018 er den anden vin fra vingården Savoni. I første omgang importerede vi deres ZFD rødvin. Dengang var der under produktionen og op til lanceringen en masse ballade omkring druen, da vinmageren grundet ufleksible, italienske vinregler ikke kunne få lov at skrive druens navn på flasken. Det holder selvfølgelig ikke en opfindsom type tilbage, så etiketter med 'ZFD' røg i trykken...! Med til historien hører også, at han ikke fik indleveret sine papirer i tide, og derfor havnede i suppedasen. Med andre ord; en vanskelig fødsel, men med et overordentligt skønt resultat.

Siden er loven blevet ændret, og derfor behøver ingen længere gætte på, at druen er ZinFanDel. Roséen er lavet på druer, der ligesom til rødvinen er lavet i appassimento-stil. Det giver en dejlig blød og afrundet vin med masser af charmerende sødme og saftighed, og tillige lidt mere kulør i glasset. Meget tillokkende arrangement. Vinen er kun filtreret ganske let for at bevare mest muligt smag. Præcis som man også ville gøre med vine til flere hundrede kroner. Derfor vil du kunne finde lidt bundfald i flasken.

Savoni - ZFD Rosé 2018 på Zinfandel-druen giver ikke alene en smuk bærfarvet vin i glasset. Det er en veritabel frugt-oplevelse at nyde denne vin og den leder straks tankerne hen på barndommens hindbærbrus på rigtige, modne bær fra haven. Her er der dog ingen bruseri, kun ren smag og fornøjelig drikkeglæde. Det ene glas tager hurtigt det næste, ups... Perfekt til terrassehygge og et glas i utide.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Drikkes bedst

Druer

Producent

Region

Vintype

Du kunne også være interesseret i...