Rosé verden rundt – Smagekasse

Ryd hylderne, så der kan komme rosé fra hele verden på køl!

799,00 DKKFør 1.428,00 DKK

Beskrivelse

Rosé verden rundt - Smagekasse er 6 forskellige rosévine, 2 flasker af hver, i vidt forskellige typer og fra vidt forskellige lande. Vi har pakket 12 flasker rosé til dig fra både USA, Italien og Tyskland.

Vi har pakket 12 flasker til dig og vi kommer lidt rundt på hele kloden. Skulle du købe dem til enkeltstyksprisen ville kassen koste dig 1428,-. Vores kassepris er 820,-, men den pris har vi savet toppen af, og du får således kassen for kun 799,-

Rosé verden rundt - Smagekasse indeholder:

2 flasker Cesari - Bardolino Chiaretto Rosé 2020. Frugtdreven og meget velsmagende. Den venter kun på en solstråle og hvilken slags nippemad du vil servere den med.

2 flasker Rebel Ridge - Rosé 20 Hvor resten af succes-serien fra Rebel Ridge er meget amerikansk og fruit forward i stilen, er der her skelet mere mod de europæiske roséer. Det betyder blandt andet at der er skruet klædeligt ned for den sødmefulde frugt. Det betyder også, at den egner sig rigtig godt til mad.

2 flasker Ponte Lungo - Curioso Rosé 2020 er en veritabel saftig og frugtig oplevelse. Floral og intens i næsen med følgeskab af røde bær, nektarin, fersken og moden grapefrugt. Den leder straks tankerne hen på barndommens hindbærbrus på rigtige, modne bær fra haven. Indtrykkene fortsætter i smagen med en blød, fyldig og frugtig balance. Flot og behagelig finish.

2 flasker Barbanera - Vecciano rosé 2020 er en delikat rosé-vin på et blend af toscanske druer. Vibrerende frugtsyredans med liflig fruit-forward sødme af kirsebær og jordbær som underlægningsmusik, uden at det knaser mellem tænderne, men simpelthen bare er et match made in heaven til varme dage på terrassen. Gerne med lidt snacks til.

2 flasker Collinobili - Prosecco DOC Rosé 2019 er indbydende på hele paletten: Lækker pink kulør i glasset, nydelig perlage, fint frugtig og floral i næsen og endelig er smagen velbalanceret og moussen fint insisterende og blød. Knaldrøde hindbær og skovjordbær er de primære noter, der bærer vinen flot igennem.

2 flasker Josef Milz - Merlot Rosé 2020 Lækker, moderne og frugtig-saftig stil med et utrolig klædeligt mineralsk præg. Smagstætte jordbær er dominerende og med et snert af rosa peber og kirsebær.

Info om vinen

Vintype

,

Du kunne også være interesseret i...