Le Salette – Le Traversagne Recioto 2017

Ryst posen: Server denne vin, hvor du ellers ville vælge portvin.

  • 249,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 299,00 DKK fl.

Beskrivelse

Le Salette - Le Traversagne Recioto 2017 er resultatet af en pertentlig tilgang fra plante til færdig vin. I marken håndhøstes kun de allerbedste druer. Herefter tørrer de i tørrekasser i 5-6 måneder. I løbet af denne periode taber de cirka halvdelen af deres originale vægt, og sukkerindholdet er naturligt højt.

Le Salette - Le Traversagne Recioto 2017 er en intens oplevelse. Her er fyldige, søde noter af brombær, blåbær og vilde kirsebær. Det er grandiost, det her, og hvis det ikke var for den flotte frugtsyre, der er vinens rygrad, ville det sikkert også være for meget af det gode. Men det er det ikke. Det er lige præcis som det skal være - og man får uvilkårligt et Recioto-smil i mundvigen, der bliver hængende lige så længe som vinens lange finish med florale og spicy noter.

Vi anbefaler den til mandelbiscotti og kager eller tærter med frugt. Den er også flot til tørre oste med alder eller som et meditationsglas. Tænk på alle de lækkerier, du sædvanligvis ville servere en kraftig portvin til. Prøv noget nyt og skift portvinen ud med denne.

Denne lille producent laver nogle af Valpolicellas smukkeste vine. Vinene er tilsyneladende komplet uberørt af internationale trends og ønsker - de er deres egne, og et resultat af hver enkelt lille marks helt særlige placering.

 

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Producent

Vintype

Druer

, , , ,

Region

Du kunne også være interesseret i...