La Gironda – Moscato d’Asti 2019

Verdensklasse-Moscato d’Asti.

  • 99,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 149,00 DKK fl.

Beskrivelse

La Gironda - Moscato d'Asti 2019 er et must for elskere af dessertvin, og især af Moscato-druen, fordi den viser hvor liflig og fin druen er, når den produceres i små mængder af en af de absolutte topproducenter.

Det lille - men meget smukke - område, Asti, laver nogle af verdens bedste dessertvine. Og nogle af verdens værste dessertvine.

Det er altid spændende at smage på begge ender af skalaen, når det kommer til Moscato d'Asti. Den ene af enderne er gruopvækkende, den anden uhyre velsmagende. Og vi kan blot konstatere at La Gironda laver en knivskarp Moscato d'Asti! Sødmen er nydeligt holdt på et velsmagende niveau, og der er en rigtig fin frugtsyre til stede, hvilket gør, at vinen aldrig bliver ligegyldig, men tværtimod en skøn ledsager til desserter, småkager, frugt osv. med sine fine nuancer af pære.

Vi bruger bl.a. La Gironda - Moscato d'Asti 2019 til kransekagen nytårsaften, men den er (mindst) lige så skøn på terrassen en sommerdag og til stort set alle desserter, du kan komme i tanker om at servere. Vi foretrækker at nyde den iskold. Er du glad for søde vine, så er den bestemt også skøn ved stuetemperatur. En skøn perle!

Det lyder dræbende klichéfyldt, men vinen har kun ét minus: Den forsvinder vanvittigt hurtigt. Vores bedste råd i den forbindelse er at sørge for, at der altid er et par flasker på køl, hvis du har mulighed for det.

 

Info om vinen

Druer

Producent

Region

Vintype

Alkohol

Du kunne også være interesseret i...