La Gironda – Brachetto d’acqui

En smuk rød perle af en dessertvin.

  • 109,00 kr.ved køb af 6 - flasker ellers 169,00 kr. fl.

Beskrivelse

Det lille - men meget smukke - område, Asti, laver nogle af verdens bedste og verdens værste dessertvine.

La Gironda laver den flotteste Brachetto vi kender!

Sødmen i La Gironda - Brachetto d'acqui er nydeligt holdt på et velsmagende niveau, og der er en rigtig fin frugtsyre til stede, hvilket gør, at vinen aldrig bliver ligegyldig. Den er tværtimod en skøn ledsager til desserter, småkager, frugt osv.

Prøv La Girondas Brachetto som et let og perlende alternativ til de sædvanlige, ofte noget kraftigere, dessertvine til risàlamanden juleaften. Den er dog mindst lige så skøn på terrassen en sommerdag. Om sommeren kan vi dårligt følge med efterspørgslen til alle studenterfesterne. Den smukke, klare røde farve gør den nemlig helt perfekt til lejligheden. Når vi har den med på smagninger vækker den altid begejstring, fra det øjeblik den skænkes i glassene. Og det selvom ingen så meget som har snuset til den endnu!

Det lyder komplet klichéfyldt, men vinen har kun ét minus: Den forsvinder vanvittigt hurtigt. Det er der naturligvis råd for..

La Gironda - Brachetto d'acqui er et absolut must for elskere af dessertvin, og især af Brachetto-druen. Den viser nemlig, hvor liflig og fin druen er, når den produceres i små mængder af en af de absolutte topproducenter.

La Gironda anbefaler også at prøve den som mikser i cocktails.

Info om vinen

Alkohol

Druer

Producent

Region

Vintype

Du kunne også være interesseret i...