Josef Milz – Merlot Rosé 2020

Skøn Mosel-rosé i moderne og frugtig-saftig stil med mineralsk islæt.

  • 79,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 129,00 DKK fl.

Beskrivelse

Josef Milz - Merlot Rosé 2020 er en lækker og moderne rose med et overraskende og utrolig klædeligt mineralsk præg. Smagstætte jordbær er dominerende og med et snert af rosa peber og kirsebær. Med tanke på jordbunden, er det ikke så overraskende med det mineralske præg, men det er bare ikke at finde i de fleste roséer, og vi må bare konstatere, at det fungerer fabelagtigt! Den oprindeligt franske Merlot-drue performer elegant i Mosel.

Josef Milz - Merlot Rosé 2020 er dejlig i glasset på sine egne præmisser, men lidt nippemad til skader bestemt ikke.

Om Josef Milz

Familien har dyrket vin i Trittenheim siden 1520 og er på mange måder dybt rodfæstet i den tyske vinhistorie. Josef Milz-vingården i Trittenheim er en af de ældste i hele området og også en af de grundlæggende medlemmer i Verbands deutscher Prädikatsweingüter, der fastsætter og certificerer kvaliteten af vinene. Vinmarkerne er alle stejle og har en hældning på op til 90%. Skifer udgør fundamentet i jordbunden og jorden er veldrænet, hvilket tvinger rødderne dybt efter vand og giver vinene den eftertragtede og flotte mineralske egenskab.

Milz har 2 vinserier: Den ene hedder blot Josef Milz og her er alle vinene vinificerede uden fad. I Magna Charta-serien er de derimod alle lagret 12 måneder på 1 år gamle egefade.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Druer

Producent

Region

Vintype

Du kunne også være interesseret i...