Italienske bobler – smagekasse

Man bør altid have en flaske bobler på køl til en særlig lejlighed.

804,00 DKKFør 1.264,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Man bør altid have en flaske bobler på køl til en særlig lejlighed. Nogle gange er den særlige lejlighed, at man har bobler på køl.

I denne smagekasse har vi samlet nogle af vores favoritter til en god pris. Skal du holde fest eller anden form for sammenkomst, hvor det vil være rart med en boblende velkomstdrink eller den helt rigtige ledsager til et mere festligt måltid, så er smagekassen med italienske bobler et godt sted at starte. Under normale omstændigheder ville kassen koste 1264,-, men vi har sat alle vinene i smagekassen til den lave 6-styks-pris. Prisen ender derfor på 804,-.

I smagekassen får du:

 

1 flaske I Stefanini - Prosecco

Den har lige præcis den karakter og den sødme, der klæder manges sommerfavorit-drink, Aperol Spritz, helt fantastisk godt. Eller nyd den præcis som den er til et glas i utide.

1 flaske La Gironda - Bracchetto

Prøv vinen som et let og perlende alternativ til de sædvanlige, ofte noget kraftigere, dessertvine til risàlamanden juleaften, men den er mindst lige så skøn på terrassen en sommerdag. Om sommeren kan vi dårligt følge med efterspørgslen til alle studenterfesterne. Den smukke, klare røde farve er nemlig helt perfekt til lejligheden.

1 flaske La Gironda - Moscato d'Asti

Det lille - men meget smukke - område, Asti, laver nogle af verdens bedste og verdens værste dessertvine. Det er altid spændende at smage på begge ender af skalaen, når det kommer til Moscato d'Asti - den ene af enderne er gruopvækkende, den anden uhyre velsmagende.

La Gironda laver den mest knivskarpe Moscato d'Asti vi kender til!

1 flaske Contadi Castaldi - Rosé

Næsen har klare noter af vilde bær, friske rosenblade, hints af æble og tropisk frugt. Munden er struktureret, frisk og livlig, og nærmest sensuel. Finishen er langt og velafbalanceret. Syre, sødme og finish i fin og flot balance. Kan man drikke mousserende vin til mad? Jada! Den er både perfekt som aperitif og matcher godt med pizza, fiskeretter og delikate retter med lyst kød eller grøntsager.

1 flaske Contadi Castaldi - Brùt

Stjerneanmeldte ypperligt cremede bobler fra Franciacorta. Skønt, nærmest vibrerende, livligt skum, der fylder munden med tæt moden frugt i balance med sprød syre. Fyldig og frisk citrus og fersken, der runder af med en fornøjelig finish af ristet toast med honning. Fræk sammen med østers.

1 flaske Bellavista - Alma Gran Cuvée

Virkelig flot, mousserende vin fra Franciacorta med rigelig pondus til at matche mange forskellige serveringer. Prøv den f.eks. til sushi - det er et stensikkert hit! Duften har noter af moden pære og smagen leverer også moden og smagstæt frugt med et mineralsk og frisk strejf. En både sprød og blød oplevelse i munden, der alt i alt må siges at være fornøjeligt harmonisk.

 

Info om vinen

Vintype

Du kunne også være interesseret i...