Italienske bobler – Smagekasse

Man bør altid have en flaske bobler på køl til en særlig lejlighed.

854,00 DKKFør 1.364,00 DKK

Beskrivelse

Man bør altid have en flaske bobler på køl til en særlig lejlighed. Nogle gange er den særlige lejlighed, at man har bobler på køl.

I italienske bobler - smagekasse har vi samlet nogle af vores favoritter til en god pris. Skal du holde fest eller anden form for sammenkomst, hvor det vil være rart med en boblende velkomstdrink eller den helt rigtige ledsager til et mere festligt måltid, så er smagekassen med italienske bobler et godt sted at starte. Under normale omstændigheder ville kassen koste 1264,-, men vi har sat alle vinene i smagekassen til den lave 6-styks-pris. Prisen ender derfor på 804,-.

I smagekassen får du:

 

1 flaske I Stefanini - Prosecco

Den har lige præcis den karakter og den sødme, der klæder manges sommerfavorit-drink, Aperol Spritz, helt fantastisk godt. Eller nyd den præcis som den er til et glas i utide.

1 flaske La Gironda - Bracchetto

Prøv vinen som et let og perlende alternativ til de sædvanlige, ofte noget kraftigere, dessertvine til risàlamanden juleaften, men den er mindst lige så skøn på terrassen en sommerdag. Om sommeren kan vi dårligt følge med efterspørgslen til alle studenterfesterne. Den smukke, klare røde farve er nemlig helt perfekt til lejligheden.

1 flaske Marrone – Moscati d’Asti DOCG “Solaris”

Frisk og saftig sødme i flot balance. Leder du efter en rigtig dejlig Moscato til en fest eller anden sammenkomst, så er denne vin helt perfekt. Ofte kaldes den for Asti i folkemunde, men Asti er egentlig navnet på byen i regionen i Piemonte, hvor vinen laves på moscato-druen. Marrones Solaris er en på samme tid frisk og sød mousserende vin, der giver en fornemmelse af helt friskhøstede druer.

1 flaske Contadi Castaldi - Rosé

Næsen har klare noter af vilde bær, friske rosenblade, hints af æble og tropisk frugt. Munden er struktureret, frisk og livlig, og nærmest sensuel. Finishen er langt og velafbalanceret. Syre, sødme og finish i fin og flot balance. Kan man drikke mousserende vin til mad? Jada! Den er både perfekt som aperitif og matcher godt med pizza, fiskeretter og delikate retter med lyst kød eller grøntsager.

1 flaske Contadi Castaldi - Brùt

Stjerneanmeldte ypperligt cremede bobler fra Franciacorta. Skønt, nærmest vibrerende, livligt skum, der fylder munden med tæt moden frugt i balance med sprød syre. Fyldig og frisk citrus og fersken, der runder af med en fornøjelig finish af ristet toast med honning. Fræk sammen med østers.

1 flaske Bellavista - Alma Gran Cuvée

Virkelig flot, mousserende vin fra Franciacorta med rigelig pondus til at matche mange forskellige serveringer. Prøv den f.eks. til sushi - det er et stensikkert hit! Duften har noter af moden pære og smagen leverer også moden og smagstæt frugt med et mineralsk og frisk strejf. En både sprød og blød oplevelse i munden, der alt i alt må siges at være fornøjeligt harmonisk.

 

Info om vinen

Vintype

Du kunne også være interesseret i...