Italiensk rosé – Smagekasse

Dejligt læskende sommermiks af 6 flasker rosé-vine fra hele Italien

466,00 DKKFør 756,00 DKK

Beskrivelse

Italiensk rosé - Smagekasse er et dejligt miks af italienske rosévine med masser af sol og frugt. Rosé kan naturligvis nydes hele året rundt, men heroppe nordpå forbinder vi det ofte med sommeraftener på terrassen eller altanen. Prøv dem dog alligevel med mad til - måske står du med din nye hele-året-favorit lige her?

Skulle du købe dem alle sammen til enkelt-styks-prisen, ville det koste dig 756,-. Vi har sat dem til den laveste kampagnepris nogensinde og du får dem alle sammen for kun 466,-.

Nyd roséerne lige som de er, eller smag dig frem til din nye favorit menu med vin og mad i skøn forening.

Italiensk rosé - Smagekasse indeholder:

2 flasker TORRACCIA - BARLÀN 2018
Farven er klar, dyb pink. Næsen har både frugtige og florale noter. Smagen er frisk, afbalanceret og behagelig. Trods sin ungdommelighed er den både elegant og blød. Glem alt om billige, sjaskede rosé-vine, dette er en flot vin med masser af struktur og en god, fast syre, der gør vinen overordentligt velegnet til mad. Torraccia tager ikke kun deres Barolo brandseriøst - deres rosé på Nebbiolo-druen nyder helt samme opmærksomhed. Ægte POWER-rosé!

2 flasker LEONE DE CASTRIS - FIVE ROSES ANNIVERSARIO 2018
Anniversario-roséen er lækker kirsebærpink i glasset og dufter indsmigrende af brombær, plukkemodne ribs og fyldige roser. I munden er den meget frugtig og velstruktureret med en fin frisk frugtsyre og en insisterende, lang finish. Vi anbefaler den til risotto og til lyst kød. Den vil også være dejlig som en aperitif eller til sushi.

2 flasker ZFD - ROSÈ ZINFANDEL 2018
Rosévinen fra Savoni på Zinfandel-druen giver ikke alene en smuk bærfarvet vin i glasset. Det er en veritabel frugt-oplevelse at nyde denne vin og den leder straks tankerne hen på barndommens hindbærbrus på rigtige bær. Her er der dog ingen bruseri, kun ren smag og fornøjelig drikkeglæde. Det ene glas tager hurtigt det næste, ups...

Info om vinen

Vintype