International rosé – Smagekasse

12 flasker af både klassisk og moderne italiensk og amerikansk rosé.

985,00 DKKFør 1.541,00 DKK

Beskrivelse

International rosé - Smagekasse er et skønt miks af både klassiske og moderne italienske og amerikanske rosévine. Vi har blandet det bedste af to verdener i en kasse med 12 flasker. Smag dig frem til din favorit-rosé uden at bekymre dig om at skulle købe et minimumsantal af den enkelt flaske for at få den bedste pris.

Skulle du købe dem alle sammen til enkelt-styks-prisen, ville det koste dig 1541,-. Vi har sat dem til den laveste kampagnepris nogensinde og du får dem alle sammen for kun 985,-.

International rosé - Smagekasse indeholder:

2 flasker CHRONIC CELLARS - PINK PEDALS
Smuk, klar laksefarvet i glasset. Der er fristende sprød nektarin, granatæble, moden fersken, melon og røde kirsebær i næsen. Velafbalanceret smag, der sammen med de øvrige bær også byder på smagstætte, modne jordbær. Pink Pedals har let til mild syre og lang finish. Det er en vældig indsmigrende rosé, der er langt mere seriøs, end etiketten antyder. Nu er det heldigvis også indholdet i flasken, der har det afgørende ord i den samlede rosé-forelskelse.

3 flasker BREAD & BUTTER - ROSÉ 2018
Den klare, dybe pink farve lokker allerede fra første møde. Næsen frister med friske, modne jordbær i lag med grøn, moden melon og et floralt strejf af hibiscus og rosenblade. Munden fyldes af en rosé, der er tæt struktureret med en medium og velbalanceret frugtsyre, der holder hele buketten smukt sammen. Lang og forfriskende eftersmag. Den har ganske enkelt alt og mere til af det, vi forventer af en god amerikansk rosévin.

2 flasker SAVONI - ZFD ROSÉ ZINFANDEL 2018
Rosévinen fra Savoni på Zinfandel-druen giver ikke alene en smuk bærfarvet vin i glasset. Det er en veritabel frugt-oplevelse at nyde denne vin og den leder straks tankerne hen på barndommens hindbærbrus på rigtige bær. Her er der dog ingen bruseri, kun ren smag og fornøjelig drikkeglæde. Det ene glas tager hurtigt det næste, ups...

2 flasker LEONE DE CASTRIS - FIVE ROSES ANNIVERSARIO
Anniversario-roséen er lækker kirsebærpink i glasset og dufter indsmigrende af brombær, plukkemodne ribs og fyldige roser. I munden er den meget frugtig og velstruktureret med en fin frisk frugtsyre og en insisterende, lang finish. Vi anbefaler den til risotto og til lyst kød. Den vil også være dejlig som en aperitif eller til sushi.

3 flasker TORRACCIA - BARLÀN
Farven er klar, dyb pink. Næsen har både frugtige og florale noter. Smagen er frisk, afbalanceret og behagelig. Trods sin ungdommelighed er den både elegant og blød. Glem alt om billige, sjaskede rosé-vine, dette er en flot vin med masser af struktur og en god, fast syre, der gør vinen overordentligt velegnet til mad. Torraccia tager ikke kun deres Barolo brandseriøst - deres rosé på Nebbiolo-druen nyder helt samme opmærksomhed. Ægte POWER-rosé!

Info om vinen

Vintype

Du kunne også være interesseret i...