Højoktan – Smagekasse

Et yderst velsmagende knock-out

494,00 DKKFør 870,00 DKK

Beskrivelse

Højoktan - Smagekasse må nok være det tætteste man kan komme på behagelig indvortes afspritning. Her er både velsmagen og procenterne i top. Gennemsnitsprocenten pr. flaske sniger sig lige over 17%. Er du vant til at nyde lettere vine, så bør du altså gå ombord i kassen med større forsigtighed end sædvanligt.

Enkeltstyksprisen for vinene til sammen er 870,-. Vi har blandet dem for dig til kampagneprisen på 494,-

Smagekassen indeholder 6 flasker i alt. Tager du 2 kasser er fragten gratis.

Højoktan - Smagekasse indeholder:

1 flaske Síbio - LBV 2016 Den rige dybde og smagsmodenhed i vinen gør den bredt interessant: Det kunne for eksempel være fuldmodne oste eller kraftig chokoladekage. Den er imidlertid også velegnet til visse kødtyper. Har du lyst til at prøve noget nyt, så vil vi anbefale dig at servere vinen som et både unikt og lækkert match til vildt i sæsonen.Det kunne for eksempel være dyreryg med bagte rodfrugter, kraftig sauce og syltede bær. Eller den mindst komplicerede: Bare som den er!

1 flaske Síbio - Tawny Port Reserva Síbio - Tawny Port Reserva kommer fra Real Companhia Velha, der har indtil flere portvinsbrands samlet under sig. Sibio er firmaets topbrand, der løber med de allerbedste druer i produktionen. Denne er med sine mørke nødder i smagen dejlig til at supplere lidt hyggeknas.  Eller gør som portugiserne og prøv den som en afkølet aperitif. Du kan sagtens servere den direkte fra køleskabet.

1 flaske Ponte Lungo - Armano Rosso 2019 Et absurd godt vinkup i Amaronestil med 15% alkohol til crazy pris! Farven er flot, dyb rød og næsen byder på en skøn buket af mørke, tørrede frugter. De frugter, der først og fremmest byder op til dans i glasset og ikke mindst i munden, er mørke blommer, brombær og Amarena-kirsebær. Armano har en lang, flot finish og vil være en god ledsager til et godt stykke kød med kraftig sauce til.

1 flaske Savoni - ZFD Edizione Suprema 2019 Her får man præcis, hvad man forventer, når man kender Zinfandel-druen, ser etiketten og hører navnet "Edizione Suprema": En pompøs, grandios monstervin med 17% alkohol. Her er der ikke plads til ydmyghed. Til gengæld er der masser af plads til begejstring!

1 flaske Finca Fella - Altado Monastrell 2018 Brombær og sveskeblommer dominerer duft og smag og det er meget behageligt. Lagringen på egefade smager igennem og der er både lidt smokiness og et lækkert toastet anstrøg. Det er en saftig og livlig vin med en fyldig krop. De tykke skaller er medvirkende til, at vinen har en del tanniner, men de er bløde og behagelige allerede nu.er afgjort en vin, der skal have selskab af noget mad. Den står flottest med mad med krydderurter, der kan matche vinens krydrede karakter. Tænk også gerne et røget element ind. En grillet porchetta og anden rustik mad er et flot match.

1 flaske Rebel Ridge - Zin18 Black Edition 2018 En ekstremt frugtrig fuldmoden Zinfandel, som kun de dygtigste vinmagere i Californien kan drive det frem. Den er på ingen måde kompliceret, men det den skal gøre, det gør den til perfektion. Og frem for alt så smager den bare godt. I modsætning til første udgave, der blev frigivet sidste år, er nuværende årgang 2018 kravlet helt op på 15% alkohol, der er meget dygtigt integreret og samspillet med den fyldige frugt sidder lige i skabet.

 

 

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...