Collinobili – Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG 2019

Perfekt frisk og delikat sødmefuld til en aperitif.

  • 79,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 129,00 DKK fl.

Beskrivelse

Glera-druerne til Collinobili - Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG 2019 dyrkes på Conegliano- og Valdobbiadenebakkerne i Veneto. Området er kendt for sine bølgende, bløde bakker og det er netop her,  at Italiens bedste DOCG-Prosecco'er laves. Denne vin er en extra dry DOCG. I modsætning til, hvad man skulle tro, så er den ikke tør, men ligger lige i midten af sødmegradsklassificeringen.

Collinobili - Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG 2019 er ingen undtagelse og den egner sig glimrende som en aperitif til både små og store sammenkomster. Flot strågul farve i glasset, fin og instisterende perlage. Smagen er frisk og delikat sødmefuld med en fin frugtfylde og et klædeligt floralt præg. Acacie-honningaromaer tager sammen med en blød mousse afsked i en pæn finish.

Vinen smager dejligt som den er, men hold dig ikke tilbage med at dresse den op til party med for eksempel Aperol eller frossen frugt. Den er flot i champagneskåle over en kugle frugtsorbet med et mynteblad og kan således bruges både som aperitif og dessert til din fest.

Vi har gjort et kup til prisen og deler det selvfølgelig med dig.

Info om vinen

Alkohol

Druer

Region

Producent

Vintype

Årgang

Du kunne også være interesseret i...