Chronic Cellars – Pink Pedals 2017

Rund, blød og fyldig grenache-rosé fra Californien

  • "It's a superb value!"Robert Parker
  • Gastromad.dk
  • GULDOrange County Wine Comp.
  • GULDCentral Coast Wine Competition
  • PlatinMonterey Wine Competition
  • 94 pointMonterey Wine Competition
  • 111,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 169,00 DKK fl.

Beskrivelse

Chronic Cellars - Pink Pedals 2017 kommer fra Paso Robles i Californien, hvor brødrene Josh og Jake Beckett i fællesskab dyrker deres passion for vin i det område, hvor de også er vokset op. Siden barnsben har de bevæget sig ubesværet i såvel vinmark, som vinkælder - de er nemlig vokset op i en vindyrkende familie. For Chronic Cellars er det altafgørende altid at bruge det absolut allerbedste - og når man er vokset op med vinbønder som naboer og venner ligger den slags lige til højrebenet. Således er det også barndomsvennen og kunstneren, Joe Kalionzes, der står bag alle de flotte grafiske linoleumstryk på etiketterne.
Missionen er i al sin enkelhed at lave seriøs vin til folk, der ikke tager sig selv alt for højtideligt. Skulle du komme på de kanter, kan du besøge vingården og smage på alle deres virkeligt gode vine i afslappede og uhøjtidelige omgivelser.

"Rose pedals with rose petals bloming in her hair.
Rose pedals with pink petals bloming everywhere"

Så lyrisk udtrykker Chronic Cellars sig om Pink Pedals 2017 bag på etiketten.

Robert Parker siger om vinen: "It's a superb value!" Yes, vi er helt enige. Der er så rigeligt full value for money i denne vanvittigt lækre californiske rosé.

Hvordan smager den så...

Chronic Cellars - Pink Pedals 2017 er smuk, klar laksefarvet i glasset. Der er fristende sprød nektarin, bristemoden granatæble, moden fersken, saftig melon og røde kirsebær i næsen. Velafbalanceret smag, der sammen med de øvrige bær fra duften også byder på smagstætte, modne jordbær. Pink Pedals har let til mild syre og lang, blød og behagelig finish. Det er en vældig indsmigrende rosé, der er langt mere seriøs, end etiketten antyder. Nu er det heldigvis også indholdet i flasken, der har det afgørende ord i den samlede rosé-forelskelse. Og hér er romancen komplet!

Se alle vores rosé-vine her.

 

Info om vinen

Druer

,

Producent

Region

Alkohol

13%

Lagring

Ståltanke

Vintype

Du kunne også være interesseret i...