Bread & Butter – Rosé 2018

Blød og lækker, forførende californisk rosé.

  • Mind If I W(h)ine
  • Gastromad
  • Vinavisen
  • DOUBLE GOLDCal. State Fair
  • 99 pointCal. State Fair
  • 99,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 149,00 DKK fl.

Beskrivelse

Bread & Butter - Rosé 2018 er et smagstæt overflødighedshorn med mange fans. Vi har alle Bread & Butters vine i sortimentet og de bliver bogstaveligt talt flået af hylderne. Nyeste skud på stammen er roséen, som i dén grad lever op til forventningerne!

Den klare, dybe pink farve lokker allerede fra første møde. Næsen frister med friske, modne jordbær i lag med grøn, moden melon og et floralt strejf af hibiscus og rosenblade. Munden fyldes af en rosé, der er tæt struktureret med en medium og velbalanceret frugtsyre, der holder hele buketten smukt sammen. Lang og forfriskende eftersmag. Den har ganske enkelt alt og mere til af det, vi forventer af en god californisk rosévin.

Hvilken mad kan serveres sammen med Bread & Butters Rosé

Den kan sagtens nydes på sine egne præmisser, præcis som den er. Hvis du skal servere den til mad, så anbefaler vi dig at prøve den til grillet kylling og lette salater eller ikke for stærkt krydret thailandsk mad. Den vil også være et rigtig flot akkompagnement til laks eller krabbe.

Server Bread & Butter - Rosé 2018 ved en starttemperatur på 6-10 grader. Skal du holde den afkølet, så gør dig selv og vinen den tjeneste at lægge den i en isspand i stedet for at putte isterninger i glasset. Det fortynder bare vinen og det vil være en skam. Det har hverken vinen eller du fortjent.

Anmelderne siger...

Gastromad 5 stjerner: "Farven er flot klar med et lyserødt skær. Duften er af søde jordbær og sommer vandmelon. Munden fyldes af en frisk sprudlende rosé med en anelse syre, som matcher de søde noter af jordbær. Langsomt får Bread & Butters nye vin også fylde."

Se alle vine fra Bread & Butter HER.

Info om vinen

Årgang

Producent

Region

Alkohol

Vintype

Druer

Drikkes bedst

Du kunne også være interesseret i...