Bread & Butter – Rosé 2018

Blød og lækker forførende amerikansk rosé.

  • Mind If I W(h)ine
  • Gastromad
  • Vinavisen
  • DOUBLE GOLDCal. State Fair
  • 99 pointCal. State Fair
  • 99,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 149,00 DKK fl.

Beskrivelse

Bread & Butter - Rosé 2018 er et smagstæt overflødighedshorn, der har været stor ståhej om, længe før den overhovedet ankom. Vi kan roligt sige, at vi også selv har ventet i stor spænding på at modtage roséen fra Bread & Butter. Vi har alle deres vine i sortimentet og de bliver bogstaveligt talt flået af hylderne. Bread & Butter-fans har været smerteligt bevidste om dette den sidste måneds tid, hvor vi har måtte undvære grundet den enorme efterspørgsel. Men NU er de alle atter på lager! Endelig! Det allervigtigste spørgsmål må i den forbindelse være: Lever det nyeste skud på stammen, roséen, så op til forventningerne?

I allerhøjeste grad!

Den klare, dybe pink farve lokker allerede fra første møde. Næsen frister med friske, modne jordbær i lag med grøn, moden melon og et floralt strejf af hibiscus og rosenblade. Munden fyldes af en rosé, der er tæt struktureret med en medium og velbalanceret frugtsyre, der holder hele buketten smukt sammen. Lang og forfriskende eftersmag. Den har ganske enkelt alt og mere til af det, vi forventer af en god amerikansk rosévin.

Hvilken mad kan serveres sammen med Bread & Butters Rosé

Den kan sagtens nydes på sine egne præmisser, præcis som den er. Hvis du skal servere den til mad, så anbefaler vi dig at prøve den til grillet kylling og lette salater eller ikke for stærkt krydret thailandsk mad. Den vil også være et rigtig flot akkompagnement til laks eller krabbe.

Server den ved en starttemperatur på 6-10 grader. Skal du holde den afkølet, så gør dig selv og vinen den tjeneste at lægge den i en isspand i stedet for at putte isterninger i glasset. Det fortynder bare vinen og det vil være en skam. Det har hverken vinen eller du fortjent.

 

Info om vinen

Årgang

Producent

Region

Alkohol

Vintype

Druer

Du kunne også være interesseret i...