Bread & Butter – Prosecco DOC

Amerikansk Prosecco fra Italien? Hvordan kan det lade sig gøre?

  • 99,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 129,00 DKK fl.

Beskrivelse

Bread & Butter - Prosecco DOC er en pudsig konstellation. Ikke på grund af vinen - den er superlækker! Nej, det skyldes såmænd, at producenten Bread & Butter Winery, der er et amerikansk vinhus er gået på markedet med en italiensk vin. Havde det været en amerikansk vin ville den også hedde noget andet og den ville ikke kunne være en DOC. Bread & Butter har sourcet de bedste druer de kunne opdrive i Veneto og på stedet lavet en Prosecco i en stil, der rammer resten af deres serie godt. Det vil sige, at det er easy drinking. Langt fra ligegyldigt, og også lige så langt fra snobberi.

Linda Trotta, der har været hjerne og hjerte bag Bread & Butter Winery siden 2017, siger selv således:

"A good wine is a wine you like!"

I Italien i den lille by Fossalta di Piave nær Venedig er Bread & Butter teamet op med et gammelt vinhus med mere end 90 års erfaring med solid Proseccoproduktion.

Bread & Butter - Prosecco DOC er en delikat og floral Prosecco med moden frugt. Aromaerne af hvide blomster og citrus følges op af en livlig symfoni af moden pære, æble og hvid fersken. Den opleves meget balanceret i munden og med en forfriskende frugtsyre. Den er cremet med mange lag af bløde bobler i moussen. De perler sig fint og elegant ind i en flot finish.

Se alle vores vine fra Bread & Butter HER.

 

Info om vinen

Alkohol

Druer

, ,

Producent

Region

Vintype

Du kunne også være interesseret i...