Barbanera – Vecciano rosé 2019

Frugtigt match made in heaven.

  • 95 pointBarego'mad
  • 98 pointLuca Maroni
  • 69,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 139,00 DKK fl.

Beskrivelse

Barbanera - Vecciano rosé 2019 er en delikat rosé-vin på et blend af toscanske druer. Vibrerende frugtsyredans med liflig fruit-forward sødme af kirsebær og jordbær som underlægningsmusik, uden at det knaser mellem tænderne, men simpelthen bare er et match made in heaven til varme dage på terrassen. Gerne med lidt snacks til. Skal den serveres til et reelt måltid,  så anbefaler vi hvidt, grillet kød, pastaretter eller lette oste. Server den ved 12-14 grader.

Barbanera-familien har været en del af den italienske vinverden med høj-kvalitativ vinproduktion i over 80 år. Vingården drives i dag stadig af Barbanera-familien, nemlig den stiftende bedstefar Luigis to sønner og deres børn.

Anmelderne siger...

Barego'mad 95 point + 6/6 stjerner: "I glasset minder den rent farvemæssigt om indersiden af en buttet vandmelon. Duften er forførende og indbydende med herlige aromaer af solmodne jordbær, kirsebær, rosenblade, tranebær, papaya og sødmefulde dragefrugter. Smagen er som skabt til sommerhygge ud på de lange aftentimer. Dejlig fyldig, saftig og blød med en skøn smag af sommerbærfrugter, aperol og lidt krydrede urter ud i en lang harmonisk finale med blød syre-energi og diskret sødme. Det smager s** af endnu en mundfuld – er livet ikke bare herligt. Barbanera - Vecciano rosé 2019 leverer en mindeværdig roséoplevelse, som til prisen er mere end godkendt."

Info om vinen

Årgang

Producent

Region

Alkohol

Vintype

Du kunne også være interesseret i...